keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Ja nyt paukkuu pakkaset!

Väsäsin uuden ulkoasun, hieman vielä pitää hioa, mutta omasta mielestäni ihan kiva. Mitä te olette mieltä? Sain tähän tekstikentänkin nyt suuremmaksi niin on kivempi lukea. Tosin ehkä hieman "tylsähkö" kun on valkoinen tuo bannerin tausta, muttakun en saanut sitä muunkaan väriseksi kun en ole mikään ammattilainen ja kuvat rosoili reunoista yms.

Tänään kävin ratsastamassa Fannin silläaikaa kun siskoni siivosi karsinoita. Järkyttävän kylmä, oli siellä jotain-17 astetta, joten kävelin suurimmaksi osaksi, mutta ravasin myös hiukan. Meillä pakkasrajana on pidetty se -20, silloin joko kävellään n. 10-15 min tai ei mennä ollenkaan.
Ratsastin ensin satulalla, mutta neiti pöllöili ja "yritti juosta alta pois" korvat luimussa. Mietin, että näinköhän on satulan syy kun on ahdas sään kohdalta ja tarkoitus vaihtaa heti kun on rahat kasassa uuteen, tosin, jos joku teistä tietää jossakin päin Varsinais-Suomea myytävän ruskeaa yleis- tai estepainotteista yleissatulaa hyvällä säkätilalla ja suoraselkäiselle sopiva, ottakee yhteyttä!
Otin satulan kokonaan pois, ja jatkoin ilman satulaa. Huomattavasti parempi ratsastaa ja löysi myös takapään alta, vaikka tosin oli reipas muutenkin ja vaivihkaa yritti nostaa raville. Ilmeisesti ratsastan tästälähtien ilman satulaa niin kauan, että sopiva löytyy. Ainakin oma tasapainonikin paranee, mutta maastoon en uskaltaudu lähtemään kuin satulan kanssa, ainakaan nyt kun on kovin pimeää iltaisin.
Loimitin Fannin vielä ratsastelun jälkeen fleecellä ja toppiksella ja laitoin takaisin tarhaan vielä syömään loput heinät kavereiden kanssa.

Ajattelin nyt tässä vaihteenvuoksi lisätä pari viimekesäistä videota tänne, kun niitä en ole laittanutkaan. Laatu ei tosin varmastikkaan ole mikään mahtava, mutta luulisi teidänkin selvää saavan :) Omaa istuntaani tms en kommentoi, parantunut kesästä todella huomattavasti, voin laittaa tänne kuvia mikäli haluatte?



Ainiin, ja olin tänää luistelemassa Riikan ja Oton kansssa ensimmäistä kertaa tänä talvena, hyvä kun pysyin pystyssä aluksi, mutta kyllä se siitä alkoi sujumaan aika sutjakkaasti! Ihan mukavaa oli, tosin vaan aika kylmä oli niin ei oltu jäällä kun ehkä sen 15-30 min.  Joku päivä voisi kerätä kivan kaveriporukan kasaan ja mennä pelaamaan lätkää!
Kävin myös Riikan kanssa shoppailemassa ostoskeskus Myllyssä, mutten löytänyt kuin yhden neuleen Vero Modasta, olen huono shoppailemaan ja silloinkun löydän jotain, ei ole rahaa, mutta sillon kun en löydä, niin silloin olisi rahaa MIKSI MIKSI MIKSI näin ?

2 kommenttia:

  1. No niin, kun malttaa vähän tarkemmin lueskella niin onhan täällä yksittäisten päivien kohdalla mahdollisuus kommentoida! :)

    Jos olis joku "koko blogia koskeva" kommentointimahdollisuus tuolla ylempänä niin olis hyvä.

    Edelleen Fannille (ja sulle) pojot. Tän blogin perusteella tulee sellanen olo, että yks heppa on saanu hyvän kodin lopuksi elämäänsä ja se jos mikä on jo parempi ku hyvä!

    Mielenkiinnolla odottelen tulevia postauksiasi sekä blogin muokkauksia niin voin taas kommentoida. Laittelin Favoritteihin ja ehkä kerran pari käyn tsekkaamassa ... mistä tietää josko pysyväksi lukijaksikin jäisin. :)

    t. mie htnetistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä olen viel ihan amatööri tän bloggerin kanssa, niin en oikeen tiedä osaanko sellaista kommentointi juttua laittaa :)

      Kiitos paljon, Fanni onkin muuttunut rauhattomasta ja lihaksettomasta hevosesta paljon! Katellaan mihin asti Fannin kanssa tulevaisuudessa päästään:).

      Poista