keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Autumn, we hate it !

Äh, ikävän pimeetä ja märkää kokoajan! Masentava ilma ja kun tallille pääsee, on tarhat aivan mutalöllöä ja itsekkin sinne uppoo melkein nilkkoja myöten, joten saisi tulla hiukan pakkasta niin maakin jäätyisi.

Fampula on keksinyt uuden erittäin "miellyttävän" tavan kun sitä hakee tarhasta. Neiti esittää hurjaa ja luimii ja huitoo takasella. Kun pääsee lähemmäs, se lähtee juoksemaan karkuun kuin pieni villiori, mitä se ei todellakaan ole vaikka välillä siltä tuntuukin ! Kyllä sitten sen juoksupyrähdyksen jälkeen annetaan nätisti kiinni, voi mikä mamma se onkaan.

Ei olla oikein mitään saatu tehtyä tallilla Fannin kanssa, muutakun hoidettua kun illat on jo ihan tosi pimeitä kun pääsen koulusta, niin tuon pöhelön kanssa kun ei uskalla lähteä maastoon kävelemään pimeällä, kun päivälläkin on jo niitä ihme kevätjuhlaliikkeitä energian takia. Eikä meillä vielä ole tallilla valmistunut kenttä kun on tälläiset ilmat niin sinne ei saada ajettua hiekkaa tai edes tasoitettua pohjaa kun koneet uppoavat sinne. :( Noh, ehkäpä me viikonloppuna päästään hiukan lenkkeilemään ja purkamaan neidin energiaa.

Kävästiin ostamassa tällä viikolla Fannille Perfect Mix mysliä, kun tuo kaura tuppaa nousemaan aikalailla päähän ja nyt aloitettiin taas myslin syöttäminen.

Tässä teille vielä Fannin hölmöilykuvia, olkaatte hyvät :')!
2 kommenttia: