keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Hankireeniä ja aamuherätyksiä!

Vettä tihkuttaa. loskakelit ja saappaatko? - tulisi se kesä jo vauhdilla sitten.



Eilen oltiin äitin kanssa tallilla, kun Janina lähti mummille ja vaarille loppuviikoksi. Äiti lupautui siivoamaan karsinat ja tekemään iltatallin, että pääsen liikuttamaan Fannin, kun sillä oli pari vapaapäivää kuumeeni takia. 
Satoi vesitihkua ja oli aika synkkä ja kurja ilma. Hain Fannin tarhasta ja vein tallinkatokseen kiinni, ettei tarvitse sateessa seisoskella. 
Pihalta lähtiessä Fanni alkoi kiukuttelemaan ja hyppäsi pystyyn kolmekertaa kun yritin pohjetta antaa. Sitten kun äiti lähti kävelemään vieressä, se lähti reippaasti kulkemaan ja päästiin sillälailla tielle. Käveltiin tietä vain joku 300 metriä ja mentiin sänkipellolle hankitreenaamaan. Hyi sitä lumen määrää, oli Fannin polviin saakka, ellei ylikin. Itse en pahemmin välitä tuosta hangessa ratsastamisesta kun pomputtaa ihan järjettömästi, mutta hevoselle se tekee hyvää.
Tein Fannin kanssa isoa ympyrää, että saatiin siihen jonkinlainen ura. Ravailtiin aika paljon ja Fanni oli ihan suhteellisen reipas, välillä yritti lähteä kaahottamaan. Menin jonkun vartin siinä pellolla, kun neiti oli jo aika hikinen ja toisen jalan putsi tippui hankeen ja tarrat menivät niin lumiseksi, ettei sitä enää saanut kiinni kun olisi tippunut uudestaan. Kävelin sitten loppukäynnit sellaisella pienellä tiellä ja menin takaisin tallille. 
Hierottiin vielä Fannin kaulalihaksia äitin kanssa, jonka jälkeen loimitettiin fleecevuorellisella sadeloimella ja kaulakappaleella, jonka jälkeen pääsi takaisin tarhaan. 
Menin tälläkertaa satulan kanssa, kun kokeilin Melexin geeliromaania, joka toimi yllättävän hyvin mielestäni ja satula istui selkään paremmin, tosin on silti sään kohdalta ahdas, eli vaihdamme satulan kuitenkin. 
Kuvia en tälläkertaa saanut otettua, kun oli niin hämärääkin ja olin yksikseni ratsastamassa, laitan tähän alle kuitenkin jotain hieman vanhempia kuvia, jottei näyttäisi niin tylsältä tämä postaus. :)

Fanni päivänä jolloin se tuli meille, kuvassa myös sh-ruuna Marskin Hessu

Ihanan pitkät yöunet sain nukuttua, nukahdin jo sohvalle ennen yhtätoista eilen illalla ja kömmin siitä sitten sänkyyn kun äiti tuli herättämään ja nukahdin heti. Tänään heräsin ennen kahdeksaa ihan itse ja kerennyt kirjoittamaan tänkin postauksen ennen töihin lähtöä. 
Tosin, mua ei kyllä mitenkään inspiroisi lähteä kävelemään tonne loskaan ja tihkusateeseen, 2,5 kilometriä olisi käveltävänä ja mietin tässä pistänkö saappaat vaiko en! 
Mutta hauskaa päivää teille ja hyvää lomaa niille kenellä sellainen on !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti