tiistai 31. tammikuuta 2012

Myydään!

Eli ajattelin nyt tänne laittaa vielä ht-netin markkinoiden lisäksi nämä mitä meillä olisi myynnissä kun ei ole käyttöä.

- Musta FULL-kokoa oleva martingaali, hieman käytönjälkiä saattaa löytyä, mutta toimittaa virkaansa samalla tavalla kuin uusi!        HP.  7e- Kingston-merkkiset mustat gramaanit, nahkaa ja nylonnarua pikalukoilla. Moitteettomassa kunnossa, vain vähän käytetyt.      HP. 13 e- Ruskeat Jackson-merkkiset suitset, kokoa X-FULL. Vain muutaman kerran käytetyt,  samassa kunnossa kuin ostettukkin. Myydään koska meille liian isoksi todetut. Uutena maksettu 65e, NYT HINTANA 40e  (sisältää myös alaturpiksen, jota ei kuvassa ole)
Eilen juteltiin äitin kanssa, että varataan meille keväällä maastakäsittelytunti ja ainakin yksi valmennus. Päästään vähän erilaiseen rytmiin kun nyt, ja jos ensi kesänä koitettaisi mennä johonkin raviohjelmaan. Kaikki kuitenkin aikanaa ja hevosen ehdoilla. Maneesille olisi tarkoitus tässä jossain vaiheessa myös mennä vääntelemään ja kääntelemään ja hyppäämään, kunhan saadaan hommattua se satulavyönpidentäjä meidän panssarivyöhön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti