torstai 9. helmikuuta 2012

Sammumaton ikiliikkuja!

Oikein hulina keskiviikko oli, kaverini Riikka lupautui tulemaan kanssani tallille, kun saatiin lainata lv-ruuna Melexiä mukaan lenkille, joten halusin tietenkin pitkästä aikaa maastoseuraa ja päästä ihan maastoonkin. 
Riikka tupsahti meille siinä kahdentoista aikaan kun minä, hemmetin unikeko, olin juuri päässyt ylös sängystä peilin eteen meikkaamaan. No siinä sitten kateltiin vielä tallipaikkoja, kun Riikka olisi ottamassa hevosen heti vain kun tallipaikka löytyy, eli Varsinais-Suomen alueelta huhtikuuhun asti, mikäli tiedätte jotakin suhteellisen halpaa paikkaa täältä Masku/Nousiainen/Lemu yms akselilta, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

No, jatketaampa itse asiaa. Eli meidän piti lähteä sitten meiltä tallille kun olen itseni saanut valmiiksi, mutta sitten tulikin mutkia matkaan ja jouduimme hakemaan kaverini ja Riikan poikaystävän pikkuveli koulusta, kauhialla kiireellä sitten vaan autoon, kunnes huomasin autossa, että ei perkele mullahan on croksit jalassa, no eipä siinä mitään kun tallikengät oli kuitenkin mukana. Siellä sitten erään kaupan pihalla pällisteltiin ratsastushousuissa, aivan räjähtäneen näköisenä ja ne kauniit liian suuret kirkkaanvihreät croksit jalassa, kyllä tuli katseita, voin kertoa.

Oltiin siinä sitten heittämässä tätä kaveria kotiin, kun se tajusi ettei sillä ole kotiavaimia, joten lähdettiimpä niiden äidin työpaikalle Raisioon hakemaan avaimia, kunnes niiden äiti pyysi meidät pullakaffelle sinne sisälle, no eiköhän tämä kaksikko sitten pakottanut mut tulemaan niissä kamalissa crokseissa ja tallivaatteissa. Kyllä muuten nolotti ja voitte arvata menenkö toista kertaa, no en taatusti!
Kun vihdoin päästiin lähtemään sieltä, heitettiin kaveri kotiin ja mentiin Riikan luokse hakemaan sen tallivaatteet, no sitten kun oltiin sieltä lähdössä, Riikan isi huutelee, että takarengas on tyhjä ja se pitää mennä täyttämään, ei muutakun Nesteelle.Nesteen jälkeen päästiin oikeasti tallille, ihmettelin hiukan, miksi kaikilla muilla oli loimi paitsi Fannilla, no kaipa siihen jokin syy oli. Haettiin Melex ja Fanni tarhasta ja Riikka harjasi ja laittoi Melexin kuntoon kun taas minä neiti F:n.  Fannilla oli ihme jäätyneitä hileitä persuksissa ja selkä täynnä, niitäpä oli kiva hinkata pois kun eivät meinanneet lähteä millään, samoin kuin kavioissa olleet lumikökkäreet, joita sai paukuttaa hullun kauan, että sai ne suhteellisen puhtaiksi, Fannilla kun ei tilsakumeja ole! 
Mentiin loimet selässä (ja Riikalla vain suitset ja riimunnarut) maastoon kävelemään, hippasen jänskätti kun Fannilla energiaa oli varmasti ihan mukavasti ja eikä ollut martingaaliakaan, noh ihan hyvinhän se meni. Tehtiin sellainen arviolta noin 4km lenkki, pääosassa käyntiä Melexin jalkavaivojen vuoksi, mutta myös pikkusia ravipätkiä juostiin. Energiaa riitti kummallakin kyllä kotiinpäin, ja sai tehdä töitä kyllä, että sai kaksikon kävelemään eikä sipsuttamaan kuin baletissa! Fanni oli hikeentynyt kun päästiin takaisin tallille, joten heitin sille fleecen jonka päälle toppiksen kaulakappaleella ja Melex sai niskaansa toppiksen. Molemmat pääsivät vielä tarhaan pariksi tunniksi. Ai niin, mullahan oli kamera mukana, mutta arvatkaapa unohdinko sen autoon...joten en taaskaan saanut mitään kuvia *kiroaa mielessään*.

Oltiin Riikan kanssa aivan hullun jäässä, varpaat ei liikkunut, hyvä että astua pystyi, mulla huusi sormetkin hoosiannaa, mutta ei auttanut muu kuin alkaa tekemään iltatalli valmiiksi, onneksi siinä ei kauaa mennyt ja päästiin sitten lähtemään kotiin lämmittelemään. :)
Väsäsin ihka ensimmäisen videon musta ja Fannista, mielestäni ihan onnistunut ensimmäiseksi videoksi ja käytin ensimmäistä kertaa Movie Makeria ! :-D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti