sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ihmisen unentarve on vartin verran enemmän!

Näin tapahtumarikkaan ja huonosti nukutun yön jälkeen on mukavaa lähteä töihin - not. 

Viikonloppuna sattui ja tapahtui jos jonkin näköistä, mutta jääköön ne vain niiden tietoon ketkä olivat mukana. Loppujen lopuksi mukava viikonloppu hyvässä seurassa.Lauantaina kävin tallillakin iskän ja äitin kanssa kun Janina oli taas mummin ja vaarin luona. Isi hieroi Fannin kaulalihaksia ennen ja jälkeen ratsastuksen. 
Menin Fannin kanssa laitumelle ratsastelemaan ratsastusvyön kanssa, huh sitä tuskaa. Enhän mä osannut istua siellä alkuunkaan sillä systeemillä, näytin varmasti hupaisalta muiden silmissä, joten tyydyn ensi kerralla ratsastamaan kokonaan ilman satulaa tai muuta sellaista. Fanni meni yllättävän kivasti ja suhteellisen rauhallisesti. Ravailtiin ympyröitä ja tehtiin taivutteluja, mutta pääosin käyntityöskentelyä ratsastusvyön takia kun itselläni oli niitä istuntaongelmia sen kanssa. Nostin laukankin kerran, ja meni hyvin ja rauhallista laukkaa.
Ratsastuksen jälkeen leikkasin vielä Fannin otsatukan siistiksi ja loimitettiin se fleecevuorellisella sadeloimella, kun hikeentyi hieman siinä laitsalla rämpiessä. Eilen ajattelin vielä lähteä ulos kavereiden kanssa, mutta päädyinkin sitten siihen vaihtoehtoon, että haen äitin kanssa Janinan bussilta ja tulen kotiin. Kävin kyllä moikkaamassa yhtä kaveria, mutta sitten tulin takaisin kotiin ja saunomaan. 
Herkistyin myös katsomaan Tyttö ja Villivarsa 2 leffan, oli niin herkkää jossain kohtaa, että alkoi mulla niagaran putoukset valumaan silmäkulmista ja loppujen lopuksi silmät oli kun tomaatit - yhtä isot ja yhtä punaiset. ;) Mut aivan mahtavia leffoja noi heppaleffat, jos tiedätte jotain hyviä niin kertokaa ihmeessä. Itse olen katsonut tuon Tyttö ja Villivarsa molemmat osat, Dreamerin, joku Musta Ori tms ja Hevoskuiskaajan:)

Mutta nyt toivotan teille hyvää maanantaita ja suuntaan töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti