torstai 12. tammikuuta 2012

Tammikuun lumet ja pakkaset

Hohhoh, ompa jäänyt hetkeksi päivittelemättä kun kiirettä on pitänyt kun pääsin vihdoinkin töihin, työpaikka pysyköön silti salassa teiltä ;)


Fannia olen käynyt ratsastelemassa pellolla nyt kun lunta on tullut sen verran, että siellä pääsee menemäänkin. Tällähetkellä treenaan käyntiä ja ravia kuntoon, ja sitten kun molemmat toimii ja hevonen kulkee oikein niin alan laukkaa työstämään. Näinä päivinä kun olen neitiä ratsastanut, se on mennyt tosi hienosti, kulkee peräänannossa käynnissä ja osittain myös ravissa. Suusta olen Fannia saanut myös hieman herkemmäksi, ainakin kentällä, koitan ratsastaa mahdollisimman pehmeällä kädellä. Tavoitteena olisi vaihtaa kuolain tavalliseen niveleen tai oliivikolmipalaan, mutta vielä liian kovasuinen sille. Tästä kuolainasiasta pääsemmekin näihin "olympiat suuhun ja menoksi"-mielipiteisiin. Olen ratsastanut pian 10 vuotta, joten kyllä ihan harkinnalla ostin olympiat Fannille, ja näin on tähänkin asti toiminut parhaiten. Olympialla ei tarvitse kiskoa suusta, vaan toimii pidätteillä ja "normaaleilla ohjasotteilla", joten te tämän "olympiavalitusmielipiteen" ystävät voitte jättää nämä typerät kommentit kirjoittamatta, tiedän itse miten hevoseni toimii, mikä on parasta ja mikä ei. Toki, jos jotain en tiedä, kysyn reilusti asiantuntevammalta ihmiseltä. Kiitos :)
Lörppähuuli!Tulipas sitten pieni saarna kirjoitettua, noh eipä tuo mitään, ehkäpä ihmiset tuon myötä ymmärtävät olla kirjoittelematta niitä typeriä olympiaa koskevia kommentteja. Mutta tosiaan Fanni on ollut oikein hieno nämä pari viikkoa ja toivottavasti samallaista menoa jatkossakin. Eipä mulla sen kummempia tälläkertaa, koitan muistaa taas päivitellä useammin, nyt se on soronoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti