maanantai 30. tammikuuta 2012

Ihme kyllä, mukava maanantai !

Aika mahtava päivä ollut, heräsin vasta joskus kahden maissa ja laitoin päivällä lohifileitä ja suikaleperunoita uuniin sekä putsasin Fannin toiset jalustinhihnat ja pesin jalustimet. Onnistuin myös viemään kaapinovessani varmaan viikon roikkuneet martingaalit, riimun ja suitset autotalliin.Kun äiti tuli kotiin, lähdettiin käymään tallilla. Minä siivosin karsinat ja tein taas iltatallin valmiiksi. Janina meni silläaikaa kävelemään Fannin kanssa pellolle, taasen joutui ratsastamaan otsalampun valossa kun oli jo ihan pimeää. Itse ratsastin sitten kun olin tallityöt saanut tehtyä. Ravailin jonkin verran, mutta neiti oli aika vauhdikkaalla päällä taas. Rohkenin nostaa laukankin tälläkertaa siinä pienellä peltoläikällä, nousi muuten todella hyvin, eikä ollut kaahottamista vaan meni reippaasti, mutta ei liian reippaasti. Olen ylpeä siitä tänään. Menin vain jonkun 20 minuuttia itse + Janinan ratsastus, koska oli todella kylmä, -17,5 astetta pakkasta, hyi. Itse olen kesäihminen ja vihaan talvea koko sydämmestäni. Ennenkuin lähdettiin tallilta, heitettiin kaikki hepat sisälle kun oli jo tosi pimeää ja kylmä.

Ei se halunnut uimaan :(
Nappasin tallilta mukaan satulan, jalustimet, jalustinhihnat ja kaksi satulavyötä, jotka Janina sitten tuossa vielä tallilta tulon jälkeen puhdisti kun minä yritin paistaa lettuja. Liesituuletin ei toiminut, kämppä täynnä savua ja letut ihan mustia, musta ei ainakaan kokkia tule. Äiti sitten suostui paistamaan loput, jotta saatiin edes normaaleja ja hyviä lettuja. Itse menin saunomaan sillävälin.

Todella mukava päivä ollut, mutta kuvia en tänään saanut kun oli niin pimeää. Aivan, kuvista tulikin mieleen sen verran, että pahoittelen kuvien laatua kun ovat suhteellisen huonolaatuisia, tuolla Canonin digikameralla ei oikein mitään loistokuvia saa ja osa on myös videolta napattuja, ja toiseksi pahoittelen sitä, että ilmeisesti olen laittanut samoja kuvia välillä postauksiin, tästä edespäin sitten tarkistan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti