torstai 19. tammikuuta 2012

Masennusta, haleja ja vaikka mitä!

Kamalan masentava päivä ollut, olen vain parkunut ja maannut koko aamun sängyssä kun mikään ei ole huvittanut. Sainpa itseni sentään tallille raahattua, jotenkin siellä aina mieli paranee kun näkee oman karvakorvan, jota voi aina halia ja kertoa sille huolenaiheet pelkäämättä, että ne leviävät maailmalle. Tosiaan hevonen voi olla ihmisen paras ystävä, vaikka niilläkin tosiaan huonoja päiviä onkin.
Tosiaan, kävin pikkusiskoni kanssa ratsastamassa Fannin. Janina (pikkusiskoni, ja Fannin toinen omistaja) vain köpötteli Fannin kanssa kun ollut taukoa ratsastuksesta. Lunta oli tullut taas jonkinverran ja sai itse oikein rämpiä siellä niin että hiki meinasi tulla. Itse ravailin myös Fannin kanssa, neiti oli taas liian energisellä päällä eikä pahemmin ravissa jaksanut mihinkään keskittyä. Käynnissä saatiin kyllä aika hyvin takapää alle. Loppujen lopuksi meni ihan mukavasti. Mulla on huolenaiheena toi meidän satula, kun on kovin ahdas sään kodalta, kun Fanni nyt ei niin hirveän säkätön (mitenlie kirjotetaan) ole, ja nyt olisi lähiaikoina tarkoitus etsiä toinen satula. Muttakun, lähes kaikki ht-netin markkinoilla myytävät satulat ovat mustia, muttakun mä haluan ruskean! Kaikki varusteet on ruskeita meillä, suojat mukaan lukien, joten musta satula ei sopisi tyyliin ;) Jos tunnistat itsesi RUSKEAN yleis- tai estepainotteisen hyvällä säkätilalla varustetun suhteellisen halvan satulan myyjänä, otathan yhteyttä!



Sainpahan taas vähän kuvia napsittua, mutta laittelen niitä tänne aina vähän kerrassaan, ei makeaa mahdan täydeltä, eikö vain? ;) Huomenna Fanni saa pitää ansaitun vapaapäivän, ja mulla on kotona putsailtavana Fannin nahkariimu, kahdet suitset, martingaali, kahdet ohjat ja rintaremmimartingaali, joten mulla riittää hommaa huomiseksi. Ainiin, ja satulahuopakin pitäisi pistää pesukoneeseen. Sunnuntaina ajattelin mennä maastoon pitkästä aikaa, ja on Fanni sen ansainnutkin; vauhdikkaan ja rennon maastolenkin vaikkapa kaverinkin kanssa, saa nähdä. Kirjoittelen huomenna varmaankin jonkun Fannin tähän astisesta elämästä, mitä siitä tiedän, pienen blogipostauksen kuvien kera. Nyt se on kauniita unia, sähköautoja ja junia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti