keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Häslinkiä!

Kävin jälleen kerran tallilla tekemässä iltatallin valmiiksi ja ratsastamassa Fannin. Päätin tälläkertaa sitten laittaa ihan "perusvarustuksen" eli mexikolaiset suitset olympioilla ja rintaremmimartingaalin. Mentiin pellolla pelkkää käyntityöskentelyä, sillä energiaa oli neidillä sen verran, että hyvä kun sai keskittymään edes vähän kävellessäkin. Keskittyminen oli siis täysi nolla, vaikkakin välillä sieltä löytyi myös hetkittäin peräänanto ja asettuminen, mutta eipä aina. Ajattelin sitten antaa neidille välillä vähän vapaampaa ja rennompaa työskentelyä joten kävin maastossa kävelemässä. Ihan kivasti meni, paitsi oli taas sillä "kaikki pelottaa" tuulella, jolloin kaatuneet puut, autot ja aidat olivat kimppuun hyökkääviä mörköjä Fannin mielestä. Inhottavaa talvessa on kun tulee kamalat paakut kavioihin ja hevonen kävelee kuin korkokengissä, ei kiva. Kaipa ne tilsakumit jotain hyödyttäisi? 
Heitin Fannille fleecevuorellisen sadeloimen niskaan ja laitoin neidin takaisin tarhaan. Huomenna menen pikkusiskoni kanssa ratsastelemaan neitiä, toivottavasti saataisi taas lisää kuvamateriaalia :)!


Ainiin ja vielä semmosta, meillä olisi myynnissä tarpeettomana ja liian isoksi todetut X-FULL kokoa olevat ruskeat Jackson-merkkiset suitset ilman ohjia, vain muutaman kerran käytetyt, uutena maksettu 65e ja nyt hintana 35e.  Alla googlettamalla löytynyt kuva turparemmistä.





4 kommenttia:

  1. ihana lämppäri!:)

    http://heppatyttoheli.blogspot.com/
    http://hrrand0m.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi ja kivoja kuvia!! :)
    Käy myös täällä, ja liity lukijaksi!
    www.ladydevilblog.blogspot.com

    VastaaPoista