maanantai 2. tammikuuta 2012

Muodossa vuoteen 2012!


Hyvää uutta vuotta 2012!

Uusi vuosi vietetty juhlimisen merkeissä ja en ole kerennyt päivittelemään. Olin kaverin mökillä viettämässä uutta vuotta mahtavassa porukassa ja hauskaa oli, toivottavasti myös teillä muilla! Raketit tuli ammuttua, grillailtiin ja saunottiin. Kaikinpuolin erittäin hyvä vuoden aloitus!

Olin tänään tallilla käymässä isäni kanssa. Fanni tunnisti taas porkkanapussin ja tuli portille odottelemaan, saipahan tuo siinä sitten pari porkkanaa, jonka jälkeen aloin siivoamaan karsinoita ja tekemään iltatallia. Fannin karsina on aivan järkyttävä siivota, kun neiti levittää kaiken lannan pisin karsinaa, joten siivoamisessa kestää aina tovi. 
Siivouksen jälkeen hain neidin tarhasta, ihme ja kyllä, hän seisoi portilla vastassa ja sain riimunnarun kiinni ilman, että tamma olisi lähtenyt pakoon. Annoin heinää hiukan kun harjasin samalla niin Fanni sai mutustella hetken. Kavioihin oli tullut kivat lumimöykyt kun on maa täynnä tota "lumipallolunta". 
Ajattelin ensin lähteä heittämään pienen maastolenkin, mutta kun lunta satoi oikein mukavasti ja oli jo niin pimeää, päätin mennä tarhaan köpöttelemään. Aloin kiertää kentän muotoista laidunpalstaa siinä ja hetken käveltyäni Fanni päätti kokeilla jos vaikka saisi minut pois selästä ja hyppäsi pariin otteeseen pystyyn, ja vieläpä aika korkealle. Empä tippunut ja karjaisin Fannille niin neiti lähti jatkamaan matkaa ihan nöyränä. Taivuttelin sitä ympyröillä ja asettui ja keskittyi loistavasti. Kulki muodossa käynnissä ja ravissa koko ajan, erittäin tyytyväisiä ollaan, sillä yleensä neidillä on kauhea kiire ja juoksee pää pilvissä. Kuvia en harmikseni saanut, sillä ei ollut siinä kuvaajaa ja oli niin pimeää ettei olisi mitään hyviä kuvia tosin saanutkaan, ensi kerralla sitten. Toivottavasti tulee näitä päiviä lisää!

Fanni sai talvikengät jalkaan torstaina 29.12. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti