keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Myrsky, joulu ja hevostelua

Myrskyä ja sadetta? - ei kiitos. Tulin kotiin eilen 27.12 Kotkasta, jossa olimme viettämässä joulua 25-27.12. Täällä Turun suunnalla ollut ilmeisesti jonkinmoinen myrsky kun puita kaatuillut hullun tavalla ja sähköt mennyt muutamaan otteeseen kuulemma. Sain kaikkea kivaa joululahjaksi, pari lahjakorttia, yöpaitoja, hajuvesiä, karkkia, elokuvia, upean ihanan uuden napakorun ja muuta tyttömäistä kivaa. Joulu on ihanaa aikaa, tosin vihaan itse jouluruokaa yli kaiken, mutta aina olen jotain maistuvaa löytänyt kuten savulohta yms. 
Eilen, tiistaina 27. päivä kävi kaverini Katja soitti ja kysyi Fannia lainaksi maastoon. Olivat kuulemma käyneet lv-ruuna Melexin ja Fannin kanssa tekemässä jonkinlaisen maastoreissun ja mennyt ihan hyvin metsässä pörräävistä moottorisahoista huolimatta. 
Itse kävin tänään parhaan kaverini Nooran kanssa tallilla siivoamassa karsinat ja tekemässä iltatallin valmiiksi. Käytiin sitten ajolenkillä Fannin kanssa, ja meni oikein hyvin. Neiti oli ihmeen rauhallinen, kuunteli hyvin ääniavuilla ja pidätteillä. Myös ravi toimi loistavasti. Olen oikein tyytyväinen tähän päivään, toivottavasti samanlaisia tulisi lisää ja vielä selästä käsin. Oli todella kylmä ajaa kun kylmä tuuli kävi naamaan ja sormet ja varpaat ihan jäässä, selvittiin tallille kuitenkin ongelmitta. Loimitin Fannin hyvin ja laitoin linimenttiä jalkoihin. Tarhaan meni neiti vielä kun kello oli niin vähän vasta. Huomenna olisi tulossa kengittäjä laittamaan talvipopot jalkaan, joten päivittelen taas huomenna! 

Tässä vielä löytämäni kuva Fannista ravurina, Ypäjä 20.4.2008
(c) Katariina Lamminpää


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti