tiistai 22. lokakuuta 2013

Sänkkäriä & karvakorvan pinkki vaatetus

Tänään kurvailin tallille yksin kera kameran, mutta Henna ja Nossen liikuttaja olivatkin siellä.
Henna oli tehnyt jo tallin valmiiksi ja täytettiin vielä heinäsäkit, jonka jälkeen menin hakemaan villivarsaani, tai ainakin sellaista leikkivää otustani tarhasta.

Mitäpä muutakaan kuin karkuun juoksemista häntä pystyssä kuin kissalla, plääh. Jonkun ajan päästä sain sen kuitenkin taas napattua kiinni, kun mielenosoitus oli saanut loppunsa. Harjailin neidin ja varustin sen, jonka jälkeen menin myös sänkkärille, jonne Nossen liikuttaja oli mennyt. Henna lupasi kuvailla, sillä ei itse ratsatnut ja mullahan oli sopivasti kamera mukana, joten passasi oikein hyvin.

Fanni oli ihan kiva ratsastaa, toimi suhteellisen hyvin avuille. Harjoiteltiin taas "sisäpohje EI ole kaasu" -juttuja ympyröillä käynnissä kuin ravissakin. Nostin myös tällä kertaa laukan pariin otteeseen, meni ihan kivasti vaikkakin olisi vauhtia voinut olla hieman vähemmän.
Päästin myös Hennan selkään ja kuvailin Hennan ratsastusta Fannilla jonkin aikaa. Henna ravaili ja laukkaili myös.
Hennan jälkeen hyppäsin vielä selkään itse ja ravasin parit ympyrät, jonka jälkeen kävelin loppukäynnit.

Kuvat puhukoon puolestaan;

Innostunut lenkille lähtijä!





ja välillä piti tietysti hiukan kaahata....

Liikutuksen jälkeen annoin Fannin kuivatella tallissa pyyhe päällä hetken ja liisteröin sen jalkoihin kylmäyssavet, joiden päälle sanomalehtipalat ja joustolla varustetut fleecepintelit.
Tamma sai vielä loimen niskaansa ja pääsi Nossen kanssa tarhailemaan.
























Fannia taisi hävettää meikäläisen mielestä ihanat, sille pukemani pinkit vermeet ;)

Kävin vielä illalla tallilla Nikin kanssa hoitamassa Odin sekä siivosin Hessun karsinan.
Oli kovin pimeää, mutta käytiin vielä sänkkärillä kävelyttämässä Odia liinan päässä. Kamerakin oli mukana, mutta oli niin pimeää ettei sillä olisi mitään kuvia saanut otettua, höh.

Odin kävelytyksen jälkeen vein Fannin ja Nossen tarhasta talliin ja riisuin niiltä loimet ja Fannilta pintelit sekä sanomalehdet. Lopuksi hain vielä Hessun Odin kanssa talliin ja Niki sitoi Odin haavan vielä, jonka jälkeen suunnistettiin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti