perjantai 25. lokakuuta 2013

Eilinen tallipäivä kuvina!

Otsikossa se lukeekin jo, eli eilinen (torstai) tallipäivän ajattelin postata kuvilla sekä kuvateksteillä. Jotain vaihtelua välillä! Olkaatte hyvät!

 Kuvat ovat laadultaan mitä ovat, sillä tuo Samsungin pilipali digikamera ei tykkää hyvälaatusista kuvista, eikä mulla ollut muutakaan kameraa mukana. Oli myös hyvin pimeää kun oli jo ilta, joten kuvat hieman tummia. Koittakaa pärjäillä, pahoittelut !


Ihan ensin siivosin Fannin ja Nossen karsinat.... 

....ja sitten laitoin iltasapuskat valmiiksi ja kävin täyttämässä ruoka-ämpärit.

Täytin heinäsäkit.
Lakaisin käytävän.

Tallihommien jälkeen hain Fannin tarhasta.
Laitoin tammuskan ulos kiinni ja harjasin sen.

Vaihdoin kimblewickit remonttisuitsiin...

...ja otin meksikolaiset kotiin pesuun.

Sitten lähdettiin maastoilemaan.
Maastossa en tosin saanut mitään kuvia otettua kun olin yksin ja kamerani oli tallilla. Fanni meni ihan kivasti, lukuunottamatta yhtä "en taatusti jatka pidemmälle" -hyppypomppukohtausta, jonka sain kuitenkin tapeltua niin, että kuljimme eteenpäin kun hyppäsin alas selästä ja talutin tamman about 100 metriä eteenpäin ja nousin takaisin selkään.
Laukkailin ja ravailin jonkin verran ja neidillä oli virtaa hulluntavalla. Eräs maatalon pappakin naureskeli, että "ompa sulla vauhdikas hevonen, se ei meinaa paikallaan pysyä", hih :)

...lenkin jälkeen Fanni sai linimenttiä kinttuihin....

...ja pääsi sisälle syömään Nossen kanssa.

Kävin vielä toisella tallilla moikkaamassa Odia...

...ja hain Hessu-ponin sisälle.

Kaiken tämän jälkeen surautin Opelixin käyntiin ja suuntasin kotiin.


* Ja vielä loppuun lisäyksenä; keskiviikkona kävin vain harjailemassa Fannin ja ottamassa hevoset sisälle illalla. Ratsastamaan en tuolloin lähtenyt, koska oli jo tosi pimeää ja sateinen, älyttömän huono ilma.


* Tänään pidin Fannilla vapaapäivän kokonaan.


* Janina sai kepit kun sillä meni jalasta nivelsiteet ja kolmen viikon liikuntakiellon, joten meikäläinen talleillee yksin kyseisen ajan. Tuskin jokapäivä, sillä aikani ei välttämättä riitä. Fanni saattaa saada siis tämän kolmen viikon aikana niin paljon liikaa vapaita, mutta eipä sille nyt mitään mahda tämän tilanteen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti