maanantai 23. syyskuuta 2013

Huippuviikonloppu takana!

Viikonloppu on mennyt mummin ja vaarin luona ollessa äitin ja Janinan kanssa, eli yli 300 kilometrin päässä kotoa, jonne ajettiin äitin kanssa matka puoliksi.

Perjantaina lähdettiin neljän maissa ajelemaan ja perille päästiin hieman ennen kahdeksaa ku poikettiin kaupassakin. Vein tavarani mummille ja laitoin itseni valmiiksi illan juhlimista varten, jonka jälkeen suuntasin kaverini luokse alottelemaan ja sieltä sitten valojen yöhön tms. katsomaan raketteja. Ilotulituksen jälkeen lähdettiinkin baariin! Ilta meni hyvin ja oli ihan älyttömän mukavaa. Loppuyöstä baarien mennessä kiinni, tuli sanaharkkaa jonkun tuntemattoman naispuolisen nuoren tytsykän kanssa, joka sitten hyökkäsi mun päälle ja takoi nyrkeillä ja millälie meikäläisen pärstää ja näin poispäin. Itse koitin suojata itseäni hiukan, mutta kun en osaa puolustaa itseäni niin siinä sitten olin pahoinpideltävänä, kunnes kaverini haki poliisit läheltä paikalle ja tämä nainen saatiin pois mun päältä. Että sillälailla, yö menikin sitten päivystyksessä ja todettiin lievä aivotärähdys ilmeisesti. Onneksi ei vakavampaa ja pääsin nukkumaan aamulla.


Lauantaina olinkin kaverini luona ratsastamassa kun hänellä on kaksi lämminveristä, kutsumanimiltään Lantti ja Perle. Alkoi tulla hämärää niin kaverini oli laittanut hepat valmiiksi kun pääsin sinne, onneksi! Itse menin Perlellä, pikkuisella, lähes ponikokoisella lämppäritammalla.
Suunnattiin maastoon ja metsien läpi eräälle pienelle lentokentälle, mikä ei tosin ole missään hakerassa käytössä, jonka ympäri menee hiekkatie vähän kuin ravirata. Päästeltiin menemään siellä sitten ja Perle oli tosi kiva ratsastaa; sillä toimii jarrut erinomaisesti ja kuuntelee pohjetta hyvin.
Takasin lähtiessä tulikin jo hirmu pimeää, eikä metsässä eteenpäin nähnyt lähes ollenkaan. Pitkillä ohjilla mentiin ja hevoset osasivat väistää mutakuopat yms ja kotiinkin. Ilma oli tosi pelottava, ihan usvainen ja pimeä keskellä metsää. Kyllä siinä hieman oli kamala pelkotila tai sellainen, etten todellakaan olisi yksin siellä kulkenut, vaikka hevosen kanssa olin ja mitään siellä ollutkaan, mutta silti.
Päästiin kuitenkin turvallisesti takaisin kaverini luokse ja hepat pääsivät takaisin laitumelle kun oltiin niiltä varusteet otettu pois.
Illalla olinkin sitten vielä kavereiden kanssa ajelemassa ja viettämässä aikaa.

Lentokentällä! Voi kun meilläkin olisi tälläisiä paikkoja täällä! (ihanan huono kuvanlaatu)

Sunnuntaina suunnattiin kotiin ajaen taas matka puoliksi äitin kanssa. Satoi ihan kivasti, joten ei ollut mikään parhain ilma ajaa, mutta kotiin päästiin turvallisesti kuitenkin. Eräs kaveri kävi vielä illalla kahvilla kun olin tavarat saanut purettua ja meninkin aikaisin nukkumaan.

Tänään Janina oli lähtenyt pois koulusta kuumeen takia ja itsellänikin on ollut koko päivän ihan räkäinen ja heikko olo, joten meistä ei kummastakaan ollut lähtemään tallille. Henna sai erään kaverimme mukaan tallille kanssaan ratsastamaan Nossea, joten Henna sai liikutettua Fannin.
Olivat menneet pellolla pääosin ravia ja käyntiä, mutta myös muutaman laukannoston. Hyvin oli mennyt ja Fannilla oli ollut energiaa, jota en yhtään ihmettele parin vapaapäivän jälkeen.
Huomenna koitan itse mennä tallille, jospa päästäisi maastoon päästelemään energioita pois.

Huomenissa uutta postausta kuvien kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti