keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sadepäivän puuhailuja!

Kuten otsikosta voikin jo lukea, on täällä satanut koko päivän. Kurjaa! 
Kun eihän sadepäivänä ole oikein mitään tekemistä, niin Henna tuli tähän mun luokse juomaan kahvit ja lähdettiin tästä Kodin1:seen käymään. Itse en ostellut mitään, vaikka siellä olisi kaikkea kivaa ollutkin ja omaisuutensahan tuollaisiin kauppoihin saa helposti menemään kun suuruudenhulluus iskee. Huomenna menen sieltä ostamaan 21 tapaa pilata avioliitto -leffan, kun se julkaistaan huomenna, JES! Voi siis vain arvata miten huominen iltani menee. Henna osti tarvittavat tavarat ja lähdettiin sieltä käymään kauppakeskus Myllyssä. Kierreltiin pari vaate- ja kenkäkauppaa, mutta oikein mitään ei löytynyt. Itse en tosin edes etsinyt mitään.
Myllystä suunnattiinkin parhaimpaan kauppaan; heppatarvikeliikkeeseen eli Börjesille. 
Börjesiltä ostin Fannille Baucher-kuolaimet ja ajattelin näillä nyt kokeilla kentällä mennä kun nuo oliivikolmipalojen vaikutus ei oikein näy missään sinänsä, tai no, miten se nyt ikinä sanotaankaan. Tarkoitan siis ettei niistä ole oikein mitään apua eikä hyötyä, eivätkä toimi Fannilla. Näissä bauchereissa kun on tuo vipuvarsi niin on hieman parempi vaikutus ja kun ovat myös koulukisoissa sallitut.


                         

Börjesiltä suunnattiin siis vielä tallille ja kun ei minulla ollut ihan muistissa, oliko Fannilla 12,5mm vaiko 13,5mm kokoiset kuolaimet, niin otin siis Börjesiltä 12,5mm ja lähdettiin kokeilemaan niitä, että jos eivät olisivatkaan sopineet niin olisin mennyt vaihtamaan suurempiin. Kuolain kuitenkin oli sopivan kokoinen, eikä tarvinnut lähteä vaihtamaan. Hepat saivat sitten vielä rehut ja me lähdettiin kotia kohti.

Eilen ilmoitin meidät koulukilpailuihin sekä match show'hun. Hevosina siis Nosse sekä Fanni. Jokseenkin jännittää mennä Fannilla, mutta kokemusta kummallekkin, varsinkin hevoselle. Itse menen siis Fannilla raviohjelman ja Janina Nossella myös raviohjelman. 
Samana päivänä ja paikassa on siis koulukisat sekä mätsäri. Itse esitän Fannin mätsärissä ja Henna esittää Nossen.

Fanni kevään 2011 mätsärissä.

2 kommenttia:

  1. Fanni on kaunis :) onnee kisoihi ja mätsäreihin. Itekki menisin, mutta kisakammo kun on..

    ronskipoika.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fanni kiittää :) Kyllä se siitä sitten, mullakin on ollut ja varsinkin kun on niin paljon ihmisiä katsomassa. Ensimmäisten kisojen jälkeen on taas helpompaa mennä uudelleen, tsemppiä sulle! :)
      Ja kiva blogi myös sulla :)

      Poista