perjantai 2. elokuuta 2013

It's Friday, swimming, cleaning and horses !

Iihana aurinkoinen ja lämmin päivä, ja kaikenlisäksi vielä perjantai ! Aamulla siivoilin äidin luona, kun siellä olen majaillut nyt viikon verran kastelemassa kukkasia ja hoitamassa elukoita (ehkä kastelin myös kurkkuani hiukan) kun ovat olleet mökillä. Henna tuli siinä aamupäivällä käymään kaffella ja päätettiinkin sitten kun kämppä oli kunnossa, lähteä uimaan Hennan ja niiden mökille. Syötiin Hennan mummin tekemät leivät ja juotiin kahvit, jonka jälkeen päätettiin sitten mennä pulikoimaan. Merivesi oli kylläkin ensin kovin kylmän oloista, mutta eipä se pulahduksen jälkeen enää kylmältä tuntunutkaan vaan raikasti oikein mukavasti, että heräsikin kunnolla tähän päivään!



Uimisen jälkeen suunnattiin tallille. Annettiin hepoille rehut ja harjattiin molemmat. Nosse pääsi kuitenkin takaisin laitumelle, sillä sen toinen ylläpitäjä liikuttaa sen tänään. Laitettiin Fampula kuntoon ja päätettiin mennä laitumelle ratsastamaan ilman satulaa. Käynnissä neiti meni tosi tosi nätisti ja tehtiinkin taivutteluja volteilla, pysähdyksiä ja peruutteluja. Ravissa tuppasi kaahottamaan aina välillä, mutta yllättävän nätisti meni hetken ravailun jälkeen. Minä ratsastin ensin, jonka jälkeen Henna hyppäsi selkään ja ratsasti sillä aikaa kun itse räpsin kuvia Hennan puhelimella. Päätettiin sitten vielä ottaa minusta ja Fannista kuvia, joten hyppäsin itse vielä lopuksi selkään. Mentiin noin puolituntia, sillä oli taas tosi kuuma päivä, niin ei viitsinyt neitiä ihan märäksi hiestä ratsastaa ja tehtiinkin pelkkää ravi-käyntityöskentelyä tämä aika.





Henna & Fanni

Tallin jälkeen suuntasin kotiin kaikkine kamoineni, joita tosin viikon reissulta oli ihan älyttömästi enkä puoliakaan vaatteistani ole edes käyttänyt tuolla. Noh, nyt alan purkamaan tavaroita, jotta pääsen näin perjantain kunniaksi vielä uloskin täältä neljän seinän sisältä !

Näissä merkeissä siis jatkan päivääni blogitekstin jälkeen, huoh... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti