maanantai 19. elokuuta 2013

Kuvapainotteisempi postaus!

Lauantaina oli niin kurja ilma, vettä tuli kuin saavista kaataen koko kurjan päivän, joten en mennyt ratsastamaan ollenkaan. Käytiin Hennan kanssa ruokkimassa ja harjaamassa hepat, mutta muuten saivat vapaapäivän.

All I need is you <3


Eilen eli sunnuntai aamulla kiukutti kun ajattelin, että mätänen kotona kuin lahna, koska on sunnuntai ja kaikki nysväävät kotona. Noh, päätin sitten lähteäkkin tallille, vaikkakin Janina ja äiti olivat siellä olleet tänään, niin ajattelin mennä kävelylenkille Fannin kanssa, siis ihan maastakäsin.
Suuntasin siis illalla tallille ja Fannihan kipitti taas portille vastaan kun nousin autosta. Kannoin harjauspuomille harjapakin, suojat ja suitset, jonka jälkeen hain neidin laitumelta. Sepä olikin kierinyt kivasti mudassa!

 Harjailin sen puhtaaksi ja nakkasin suitset nassuun sekä suojat koipiin. Nappasin kameran mukaan ja lähdettiin kävelemään hiekkatielle. Fanni tuli kiltisti vierellä narun päässä. Mentiin parin pellon läpi kulkevalta traktoripolulta, ja kun minä yritin kameraa saada päälle, oli neiti jo pellonreunassa riuhtomassa kauraa juurineen päivineen poskeensa. Tehtiin noin puolen tunnin kävelylenkki ja Fanni oli tosi mussukka koko matkan, vaikkakin välillä tahtoi vain syödä tienpientareelta hieman matkaevästä.
Ei oikein ihmeempiä, kuvailin paljon ja siihen tämä postaus nyt lähinnä kääntyy; kuviin.sieltä lähti jonkun viljelykset parempiin suihin!


Kotiin?

Ruokatauko, jonka jälkeen...

...joojoo mä tulen.

....ja vihdoinkin perillä!


Tänään käytiin maastoilemassa Hennan kanssa, Fanni oli suht mukava ja rauhallinen ratsastaa, lukuunottamatta paria balettitanssikohtausta. Tehtiin noin tunnin lenkki, johon kuului lehmälaitumen ohitusta (jota F ei pelännyt lainkaan, ihme, hiukan vain kyttäili), asvaltti- ja hiekkatietä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti