tiistai 10. helmikuuta 2015

Tuholaiseläimiä & varustetuunailua

Kylläpä tuo otus on nyt osannut olla taas riesaksi. Tarhassa se on hokeilla onnistunut polkemaan itselleen etu- ja takajalkaan haavat. Onneksi ei kuitenkaan olleet isot, joten niitä on nyt puhdisteltu betadinella ja päälle suihkutettu tököttiä, mikä tekee haavan päälle kalvon ja estää likaa pääsemästä sinne. Sitten tuo on saanut valokatkaisijan rikottua ja tallin puuseinää tuhottua vielä näiden lisäksi. Kyllä ottaa päähän. Eihän noiden kanssa voi koskaan tietää mitä tapahtuu, mutta saisi tuo karvamöllökkä nyt edes toviksi rauhoittua.

Asiasta seuraavaan. Mulla on tullut ihan järkyttävä askartelukuume ja etsinkin esimerkiksi Pinterestistä kaikkia kivoja ideoita, joita voisi vaikka joskus toteuttaakkin.

Esimerkiksi tämä on niin kiva, en vaan tosin tiedä mihin tälläsen ripustaisin.

 Ensimmäisenä kuitenkin aloitin varusteiden tuunauksesta. Kävin siis hakemassa lähimmästä askartelukaupasta tuollaista paljetti/timantti (mitä ikinä onkaan) jutskaa, jota voi siis helposti liimailla ja leikkailla mielen mukaan.




Sitten nappasin käsittelyyn meidän meksikolaiset suitset  sekä remonttiturpiksen ja aloin väkertämään kivoja yksityiskohtia niihin.

Tarvittiin siis saksia, tujua liimaa ja tuota timanttisysteemiä

Sitten paikalle työnjohtoon ilmestyi myös apuri... joka tosin vähän väliä oli liiankin avuliaana hääräämässä edessä.

Lopputulokset ovat siis tässä. Itse ainakin tykkään! Täytyy päästä kuvailemaan joku päivä Fannia uudet tee-se-itse blingblingeillä. 



Tässäkin yksi lopputulos siitä kun hätistin liian avuliaan karvaisen nelijalkaisen pois askartelujeni keskeltä. Otus päätti sitten kostoksi suolestaa lelunsa.


Lopuksi vielä puhdistin ja rasvasin suitset. Mitähän sitä seuraavaksi tuunailisi ;)?

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin minustakin :)! Tuli ainakin oman näköiset. Nyt täytyy vaan toivoa, että toi liima pitää ne käytössäkin paikallaan. Remonttiturpis tuli vielä tänään kokeiltua ja ainakin siinä pysyi toistaiseksi!

      Poista
    2. No ei varmasti ainakaan muilla ole samanlaisia ;) Kerro toki kokemuksia miten ne pysyy paikoillaan :)

      Poista
    3. Niimpä :) kerron kun päästään noita käyttämään kunnolla, nyt on ollut toi remonttiturpis käytössä pari kertaa ja on kyllä siinä ainakin toistaiseksi pysynyt blingit :)

      Poista