perjantai 13. helmikuuta 2015

Lyhyt postaus mätsärivalmistautumisesta!

Huomenna on siis odotettu mätsäri, minne lähdetään Fannin ja Ässän kanssa. Tietysti kannustusjoukkoihin ja apukäsiksi lähtee muukin talliporukka. 

Vihdoin ja viimein viimetipassa saatiin traileri hommattua. Vakiotraikut oli käytössä, vain yhden hevosen tai ilman nastoja. Kyseltiin vaikka ja mistä koppia, mutta kaikki tuntui olevan liian kaukana tai pelkillä kesärenkailla. Onneksi saatiin suht' läheltä vihdoin eilen koppi hommatuksi.
Eihän me olla lainkaan harjoiteltu mitään juoksemisia, saati sitten paikallaan seisomista. No ehkäpä lauantaina aamulla voitaisiin vähän reenailla ennen lähtöä ja saadaan vähän virtaakin ötökästä pois. 

Edellispäivänä hyppäsin miniestettä Fannin kanssa kentällä ilman satulaa mielenvirkistyksesi, mikä ihmeekseni meni kyllä ihan kivasti eikä tammuska edes kuumunut niin kuin sillä yleensä on tapana hypätessä. Kävin myös kävelemässä alkukäynnit laitumien välistä menevää pikkutietä, joka päättyy sänkkärille. Koitin ravailla sänkkärillä hangessa, mutta niin mahtavastihan akka nosteli koipiaan, etten meinannut itse pysyä kyydissä lainkaan. Tyydyin siis pelkästään kävelyyn. 

Eilen juoksutin Fannia ensin liinassa ja sen jälkeen irtona. Siistin myös sen ruununrajat ja vuohiskarvat sekä kirjoitin muistilistan lauantaiaamulle. 

Tänään Fannilla on vapaapäivä ja huomenissa (lauantaina) suunnistetaan aamuste tallille puunaamaan polleja ja mätsäriin :-)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti