perjantai 20. helmikuuta 2015

Poneilua & materialismionnellisuus

Tähän viikkoon on sisältynyt paljon kaikkea heppapuuhailua. Fanni on päässyt väkertämään jonkinsortin koulua, loikkimaankin miniestettä sekä menemään puomeja, juoksentelemaan irtona sekä temppuilemaan.

Pääsin myös hyppäämään mitä mahtavimman ruunan - Ässän - kanssa. Se on ihan mahtava hypätä! Mentiin pääty-ympyrällä kahta estettä. Ässällä on todella hyvä hyppytekniikka ja imu esteelle. Kunhan nyt sulaisi kenttä niin päästäisi kunnolla hyppäämään ja reenailemaan kevään/kesän kisoihin. Fannin jalat kylmäsin huolellisesti loikkimisen jälkeen.


Fanni oppi myös tällä viikolla uuden tempun - pystyynhyppäämisen käskystä. Vähän se oli ensin ihmeissään eikä tahtonut ymmärtää mitä pyydän, mutta tajusi todella nopeasti homman idean kuitenkin ja toisti samasta käskystä sen uudelleen. Käytin apuna liinaa ja kouluraippaa äänen lisäksi. Nostin käsiä ylös ja heilutin raippaa samalla sanoen "hyppy". Tammuska sai kehuja aina kun loikkasi. Nyt vaan lisää treeniä maastakäsin ja uusia temppuja oppimaan. 



Saatiin tänään myös meidän satula myytyä vihdoin! Käytiinkin heti hakemassa äitin kanssa Hööksistä uusi Claridge Housen koulupenkki, mihin voi vaihtaa myös kaaria ja siinä on siirrettävät polvituet. Tosi siistin näköinen ja suorahko, joten nyt toivotaan, että sopisi tuon karvaotuksen selkään. Täytyy vain vielä ostaa siihen vyö. 

Tämänmoinen penkki. Kuva lainattu Hööksin sivuilta.

Huomenna mennään ainakin Marjutin kanssa aamulla tallille. Mikäli kenttä on hyvässä kunnossa niin Ässä pääsee loikkimaan ja Fanni tuuppailemaan sekä testaamaan uutta penkkiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti