maanantai 4. marraskuuta 2013

Höpöttelyä

Vähän jäänyt postausten kirjoittelu vähäiseksi. Syynä tähän lieneekin se, että ollaan oltu pääosin maastoilemassa eikä siitä sen ihmeempää kirjoitettavaa ole ollut, kun ei ole mitään tapahtunutkaan.
Muutaman kerran olen vielä päivällä tallilla käynnin jälkeen mennyt myöhemmin vielä illalla Nikin kanssa ja kerran iskän kanssa tallille ja ottanut hepat sisälle samalla kun Niki on hoidellut Odia.

Viikolla käytiin Fampulan kanssa läheisen tallin kentällä Hennan ja Nossen kanssa ja Fanni oli tosi kiva ratsastaa. Siitäkään ei ole kuvia kun meillä ei ollut ketään kuvaajaa mukana, vaikka olisi kyllä tarvinnut kun neiti meni yllättävän nätisti. 

Perjantaina saatiin nokkela idea Hennan kanssa - lähdetään Vantaalle käymään Horzessa. Ai miksi? No koska halusin Fannille sieltä pinkin ruoka-ämpärin, jonka sitten myös ostin ja Henna osti Nosselle samanlaisen, mutta vaaleansinisen. Mukaan tarttui myös tarpeellistakin tarpeellinen ratsastusheijastinloimi.
Tänään käytiin ennen tallia Hennan kanssa Tarjoustalosta ostamassa pienet rasiat, joihin mahtuu hevosten aamuruuat valmiiksi ja samalla nappasin mukaan linimentin, koska se oli loppunut.

Tarjoustaloreissun jälkeen paahdettiin tallille ja tehtiin alkajaisiksi nämä aamuruokakiput valmiiksi ja kirjoitettiin kansiin hevosen nimi ja aamu, jonka jälkeen siivottiin talli, laitettiin iltasapuskat valmiiksi karsinoihin sekä täytettiin heinäpussit.

Tallin siivoilun jälkeen haettiin hepsukat tarhasta ja mikä sen parempaa, kuin huomata, että kaksikko oli ilmeisesti nauttinut kunnon mutakylvyt - toinen toiselle kyljelle ja toinen toiselle. Koitettiin harjata mutaa pois, mutta eipä siitä mitään hyötyä ollut, joten oli pakko kiikuttaa karvakorvat toisen tallin pesupaikalle ja huuhdella mudat ja paskat elikoista pois, jonka jälkeen päästiin varustamaan ja lähtemään lenkille.

Lenkki meni kivasti ja heitin takaisin tallille päästyämme Fannille ohuen loimen niskaan kuivattamaan sitä sekä linimenttiä kinttuihin. Tarhaan pääsivät vielä kun oli valoisaa ja kellokin vasta hieman vaille neljä.

tyytyväiset mutakylvyn ottaneet elukat.

1 kommentti:

  1. Liityn blogiisi. Kivat kuvat ja ihanat tekstit saivat minut painamaan liity nappia. Pidän itse myös blogia kahdesta lampaasta ja niiden oudosta elämästä. www.astasissi.blogspot.fi

    VastaaPoista