lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua 2011!



Hyvää joulua 2011!
Aamun ensimmäinen homma oli pestä omenat ja tehdä Fannille pari herkkuleipää. Eli kaksi ruisleipää ja väliin porkkana- ja omenaraastetta sekä kaurahiutaleita. Sitten pilkoin loput omenat pienemmiksi paloiksi, kun pelkään tukehtumisvaaraa mitä Ypäjällä selitettiin,  omena on juuri henkitorven aukon kokoinen. 
Lähdettiin käymään sitten tallilla äitin ja pikkusiskoni kanssa ja vietiin tallinomistajalle suklaarasia ja saimme häneltä myös joulupaketin.  Fanni hotkaisi leivät ennenkuin edes kerkesin antaa edes niitä kun herkkukulho oli sen nenän edessä! Noh, syötimme sitten loput namit ja neiti oli tyytyväinen. Otettiin myös muutamia kuvia, mutta eipä niistä mitään kovin jouluisia tullut kun ei ole edes lunta maassa niin näkyy vaan pimeetä ja mutaa, kuten ylläolevasta kuvasta voitte toki huomata. 
Lähdemme perheen kanssa huomenna Kotkaan viettämään joulua sukulaisille, joten Fanni on paripäivää (taas) lomalla, torstaina alkaa sitten tehoratsastusta kun saadaan talvikengät alle, tosin eipä tuolla nyt lunta ja jäätä paljon ole, joissakin kohdissa kylläkin. Postailen taas heti kun ehdin, pitäkäähän hauska joulu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti