lauantai 10. joulukuuta 2011

Kohtaamistarina

Tälläsen blogin  nyt sitten sain loppujenlopuksi tehtyä, vaikkakin ihan täysin amatööri olen bloggerissa ja se näkyy ulkoasussa :) Ennen olen pitänyt pystyssä Fannin kotisivuja osoitteessa täällä , mutta tämä on paljon kätevämpi tapa.
Hot Proof, eli tutummin Fanni, Fantsukka, Höppänä ja muuta sen sellasta on amerikan ranskalainen lämminveritamma, joka on ensimmäinen hevoseni. Kun oli hevosenosto edessä, monen vuoden vinkumisen jälkeen, löysin hevostalli.netistä kivan ilmoituksen lämpöisestä tammasta kun itse lämminverisen halusin kun niiden kanssa touhunnut lähes koko hevosteluaikani. Otin yhteyttä ilmoituksen laittajaan, joka vastasikin minulle pian kuvien kera ja kertoi enemmän Fannista, jota silloin sanottiin Hopuksi. Tamma oli myynnissä, koska ei pärjännyt raveissa ja talliin täytyi saada tilaa ravurille. Päätimme lähteä katsomaan Fannia Forssan raviradalle. Samana päivänä oli myös tulossa eräs toinen henkilö hevosta katsomaan, mutta onneksemme ehdittiin ensin.
Kun näin Fannin ensimmäisen kerran, se näytti isolta, rauhattomalta ja lihavalta. Noh, tätä kaikkea se oli. Sanotaan, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä, sillä halusin tamman. Taluttelin sitä pihalla, jolloin se lähes veti minua perässään tai jyräsi yli. Paikallaan ei pysynyt hetkeäkään. Tehtiin sitten ostopäätös ja haimme Fannin seuraavana viikonloppuna kotiin, jossa alkoi Fannin ratsunura joka on edistynyt hienoa tahtia. Fanni tuli meille siis 9.10.2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti