perjantai 23. joulukuuta 2011

Hei tonttu ukot hyppikää...

Joulu on huomenna, ei ole kyllä yhtään sellainen olo. Eilen illalla oli vielä hiukan lunta maassa, hetki sitten herättyäni katsoin ulos ja siellä sataa vettä ja turha toivo, että näkisi jossain lunta. Itse olen jo parantunut onneksi, vielä on kurja nuha ja yskä, muttei kuumetta enää.
Äitini ja pikkusiskoni kävivät keskiviikkona tallilla harjailemassa Fannin ja siivoamassa karsinat, kun itse en uskaltanut vielä rehkimään lähteä ettei nouse kuume takaisin. Ainiin, ja kengittäjä tuleekin laittamaan meille talvikenkät jalkaan ensi viikon torstaina, sitten pääsee maastoilemaan ja muutenkin ratsastelemaan kunnolla! Huomenna olisi tarkoitus käydä viemässä Fannille muutamat porkkanat joulunkunniaksi ja toivottaa hyvät joulut halejen kera ja voisihan sitä muutaman jouluisen kuvan ottaa, jos neiti pysyy paikallaan hetken ;)!
Tänään mulla olisi ohjelmassa ties mitä, en edes tiedä millon kaiken kerkeän tekemään. Pitäisi paketoida eilen ostetut joululahjat, siivota oma huone, mennä iskälle viettämään joulua näin vähän etukäteen, myydä moponi osat ja siivota pupujen häkki. Huhhuh. Aivan, enpä ole muistanut mainita muista ötököistämme. Meillä on kotona vielä kaksi kania, kääpiöluppakorva Nipsu ja hermeliini Roosa, sekä koirat chow chow Emma ja jackrusselinterrieri Veeti. Tekstin alla vielä kuvia näistä karvakorvista.
Eipä mulla sen kummempaa tälläkertaa, taidan kirjoittaa huomenna jonkun kivan joulupostauksen! 
 Chow chow Emma

kääpiöluppa Nipsu

hermeliinit vas. Roosa ja oik. R.I.P Nöpö

jackrusselinterrieri Jackxellent Cranky Calvin eli Veeti

ja viimeisenä muttei vähimpäni meidän Fanni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti