maanantai 18. elokuuta 2014

Muutoksia ilmassa!

Vaikka ollaan nyt tuuppailtu pellolla ja sen semmoista, en niistä tällä kertaa kirjoita. Lyhyen ajan sisällä on tullut paljon muutoksia Fannin kohdalla. Kuvat viime viikolta.



Ensimmäisenä. Fanni ja Nosse jäävät nykyisen laidunpaikan omistajan tallille, eivätkä palaa enää laitumelta sinne tallille missä ollaan nyt talvet oltu. Syistä en viitsi täällä kertoa, mutta hyvillä mielin kumpikin osapuoli. Ollaan kuitenkin niin lähekkäisillä talleilla, että kyllä me maastoillaan yhdessä aina sillon tällön. Hyvillä fiiliksillä siis mennään eteenpäin ja on kiva, että voidaan nähdä entisen tallinomistajamme kanssa vielä kun niin lähekkäin ollaan :) Fanni ja Nosse saavat siis syksyn mittaan tallipaikan pieneltä yksityistallilta, jossa on tällä hetkellä kaksi shetlanninponia sekä suomenhevosori. 



Toisena. Olen jonkin aikaa jo pohtinut vuokraajan ottamista Fannille. Esteenä on ollut tuon pölöpään ratsastettavuus ja luonne sekä kentätön tallipaikka. Ajattelin, ettei kukaan välttämättä halua sellaista vuokrattavaa. No, toisin kävi. 
Laitoin noin viikko sitten sähköpostia parille hevostalli.netin markkinoilla oleviin halutaan vuokralle -ilmotuksiin Fannista, mutta vastausta ei tähän päivään mennessä ole kuulunut. Liekö saaneet jo vuokrahevoset.  Päätin sitten itse laittaa ilmoituksen Fannista hevostalli.netin markkinoille sekä Facebookin vuokrataan/annetaan ylläpitoon hevoset ja ponit -ryhmään.  Ei mennyt kuin muutama päivä ja sain tekstiviestin 15v. tytöltä, joka olisi kiinnostunut vuokrauksesta. Sovittiin aika, millon hän tulisi kokeilemaan Fannia ja päiväksi osui viime lauantai.

Nähtiin siis tytön kanssa lauantaina. Kuinka ollakkaan, oli Fanni taas huonolla tuulella. Ei meinannut antaa laitumelta kiinni, ratsastaessa temppuili ja oli juurikin sellainen, että itselläni olisi mennyt mielenkiinto ratsastaa sitä. Mutta ei, tämä tyttö tiesi mitä tekee selässä kun kaakki alkaa temppuilemaan alla, vaikka ratsasti Fannilla ihan ensimmäistä kertaa. Itse olin ihan epätoivoisena kyykkimässä sänkkärin laidalla ja ajattelin, että se oli vissiin tässä kun tuo tollaisella tuulella sitten on. 

No, loppujen lopuksi Fannin liikutuksen ja loppuhoitelun jälkeen juteltiin tytön kanssa ja sanoi, että haluaa alkaa vuokraamaan Fannia. Ihan mahtavaa! 

Hän käy nyt kaksi kertaa viikossa liikuttamassa Fannin. Toki olen itse mukana ensimmäisillä kerroilla ihan vaan jos apua tarvitsee. Tosi luotettavan oloinen ja mukava tyttö. Helpottaa kuin rahan menossa myös siinä, ettei itseni ja Janinan tarvitse jokaisena päivänä käydä tallilla. Ihan huikee fiilis, että näinkin kiva ihminen löytyi ja vielä ensimmäisellä yrittämällä :)! 



Ja vielä kolmantena. Ilmoittauduttiin eilen mätsäriin sekä koulukilpailuihin. Eli treenaamista riittää. Menen Janinan kanssa Nossella jälleen kerran raviohjelman sekä esitän Fannin mätsärissä. Myös Fannin kanssa koulukisoihin osallistumista mietin... mutta kokeilen ensin ratsastella kotona sen kanssa ohjelmaa läpi, onhan tässä vielä sunnuntaihin asti aikaa ilmoittautua ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti