sunnuntai 31. elokuuta 2014

Maneesilla!

Olimme siis varanneet maneesin lauantaille kisatreenailuun ja muutenkin vähän vaihtelua ratsastusmaisemiin kun oli traileri kerrankin pihassa sunnuntaisia kisoja varten.

Me menimme edeltä poikaystäväni sekä vuokraajatytön kanssa tallille laittamaan hevoset lähtövalmiiksi. Janina ja äiti toivat tallille trailerin, jonka jälkeen äiti suunnisti kotiin ja Janina jäi tallille. Henna ja Hennan pappa tulivat pakettiautolla vetämään hevoset maneesille. 
Fanni meni Nossen perässä tosi nätisti koppiin ensimmäisellä yrittämällä, mihin olin kyllä tosi tyytyväinen!

Oikeastaan, ei sen ihmeempiä maneesissa tehty kuin harjoiteltu kisoihin molempien heppojen kanssa ja ratsastettiin niitä vuorotellen - minä, Henna, Janina ja vuokraajatyttö Eve. Fannin kanssa menin myös estekujaa, jossa oli tosin puomit maassa, mutta silti tuo loikki niiden ylitse. Henna sen sijaan irtohypytti Nossea. Fanni oli loppuvaiheessa tosi kiva ratsastaa kun sen sai keskittymään energianpurkauksien jälkeen. Kuvat saavat tällä kertaa puhua puolestaan, koska tällä hetkellä pää on kovin tyhjä kirjoittelun suhteen!näin meillä kävellään loppukäyntejä - minä edellä ja hevoset vapaana perässä :-)Molemmat olivat ihan hikisiä parin tunnin treenin jälkeen kun kerrankin joutuivat tekemään töitä oikein kunnolla :-) 

Kotiin meno sujui mallikkaasti ja hevoset saivat perille päästyä pesun, jonka jälkeen Janina ja Eve lähtivät taluttelemaan niitä, jotta ne kuivuisivat vähän sillä aikaa kun me Hennan kanssa pakattiin traileri aamua varten.

Molemmat pollet saivat kävelytyksen jälkeen vielä sadeloimet yöksi niskaansa ja pääsivät laitumelle mussuttamaan heiniä ja odottamaan aamua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti