torstai 6. kesäkuuta 2013

Mitä yhdestä auringosta, satoi tai paistoi, kunhan sä oot vaan siinä...Vihdoin täällä - KESÄ ! Talviturkki heitetty, uusi asunto alla kun vanha kävi liian pieneksi, kesätöitä etsimässä hírveellä vauhdilla - mitäs muutakaan tälleen lomalla tekisi?

Fannin kanssa menee ihan mukavasti, ollaan nyt maastoiltu lähinnä tämä kevät. Piti meidän kisoihinkin mennä raviohjelmaa koittamaan, mutta aloitin omaksi tyhmyydekseni harjoittelut liian myöhään ja luovuin toivosta sen elukan suhteen. Traileri oli kuitenkin aikasemmin jo varattu, joten päätettiin mennä sitten Nossen kanssa kisailemaan kyseinen ohjelma. 
Lähtö siis Euraan päin aikaisin aamulla 25.5. Kisat meni ihan hyvin, tosin kenttää oli (ainakin minun mielestäni) kasteltu aivan liikaa, sillä sehän oli kuin mikäkin kuralätäkkö joistain kohtia ja Nosse kompuroi sen takia jokseenkin. Olen kuitenkin tyytyväinen luokkaan, vaikka verkassa ehkä ratsastin ainakin omasta mielestäni paremmin kuin itse suorituksessa, mutta kokemusta tämäkin! 
Matkat meni hienosti ja kyllä se poika vaan on niin hienosti aina kopissa, ettei mitään ongelmia ole koskaan ollut matkanteossa :)!

keskellä Nosse:)

Reenailua :)

hieno poika ! 
:)

:)!

REENAILUA TAASEN :)!


Viime sunnuntaina eli 2.6. Fanni ja Nosse pääsikin kesälaitumelle lähelle tallipaikkaa. Kyllä niistä vaan huomaa miten ne ovat "riippuvaisia" toisistaan, kun toinen lähtee lenkille, toinen kirmaa laidunta pitkin ja huutelee perään. 
Nyt kesällä alkaakin sitten Fannin treenaus ja koitetaan päästä kunnolla eteenpäin tuossa hommassa. Klipatakin aioin Fannin, tai siis, toinen puoli onkin jo lähes klipattuna, mutta toinen puoli kesken :')
Laitumella! (C) Henna

Käytiinhän me jätskilläkin näin kesän kunniaksi yksi kiva lauantai päivä siinä läheisellä Salella, kyllä saatiin katseita kun hevoset seisoa tönöttivät parkkiruudussa auton sijaan !

Jätskillä, huomatkaa oikeaoppinen parkkeeraus! ;)

Mutta, kaikesta huolimatta nauttikaa auringosta ja minä sen sijaan alan taas postailemaan tauon jälkeen :)!

hurja mamma kenttäilemässä (kyttäilemässä) !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti