sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Yöllinen kirjoituksen halu!

No jopas on ollut kurjat ilmat viimeaikoina, vettä tullut viivana alas ja tuullutkin ihan kivasti, höh!
Fanni on tosiaan viimeeksi liikkunut viimeeksi torstaina, koska perjantaina mulla oli kiireitä kun piti lähteä kaverin synttäreitä juhlimaan baariin ja näin. Lauantai aamulla mulla oli kännykkä äänettömällä ja olinkin nukkunut sitten vissiin "hieman" univelkoja pois, koska heräsin iltapäivällä ja piti mennä Katjan kanssa maastoilemaan... noh, empä sitten mennyt ja toimin lauantai-illan ja yön kuskina.
Tänään kävin hepoille heittämässä Nooran kanssa sapuskat ja muutaman leivänkannikan, mutta en sen ihmeellisempää, koska kello oli jo kahdeksan illalla ja päivä oli mennyt siivoillessa ja uutta jääkaappia laittaessa kun sellaisen oli äiti ja isäpuoli mulle hommannut kivasti. :)

Huomenna pitäisi mennä tallille, toivottavasti ei ole samanlaisia ilmoja kun on ollut! Tosin eipä tuo nyt laidunkaudella paljoakaan haittaa jos eivät jokapäivä liiku, energiaa tosin löytyy sitten niiden vapaapäivien edestä maukkahasti ! 
Saa nähdä mitä huomisesta sitten tulee!

Tällä viikolla pitäisi mennä ostamaan Fannille uudet meksikolaiset suitset, sillä vanhat näyttävät vähän rupsahtavan jo (halpislaatu, joten ei yhtään ihme) näin kolmen vuoden aikana. 

Eipä tässä oikeastaan sen kummempia ole tapahtunut, postailen taas näin öisin kuten nyt kello 00:45 kun kerkeän!



Hyvät yöt !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti