torstai 13. kesäkuuta 2013

Laidunkuvia ja köpöttelyä!

Tänään oli suhteellisen lämmin ja aurinkoinen ilma päivällä ja iltapäivällä kun mentiin tallille Hennan kanssa. Äiti oli saanut työkaveriltaan jätesäkillisen leipiä, joten kanniskelin sen myös tallille. Hepat laitumen toisessa päässä kun päästiin perille, mutta eipä tarvinnut kuin vähän huudella niin johan alkoi molempien tossut liikkumaan kohti laitumen porttia, hienot karvakorvat!
Otettiin pollet laitsalta ja päätettiin lähteä kävelylenkille ilman satulaa, joten nakkasin Fannin nassuun oliivikolmipalat ja remontit ettei tarvinnut toisista suitsista alkaa osia irrottelemaan ja kävelylenkillä neiti ei kuumuisikaan niin paljon, jotta tarvisi vahvemmat jarrut :)
Lähdettiin menemään hiekkatietä pitkin joka johtikin lopulta kivalle traktoritielle. Fanni oli reippaalla päällä, noh milloin se ei olisi, mutta kuitenkin pysyi käynnissä menomatkan eikä yritellyt kaasutella ylimääräistä. Traktoripolku kuitenkin päättyi viljelypellolle ja käännyttiin takaisin kotiinpäin, jottei pilata kenenkään jyväjemmarin elantoa siellä kavionjäljillä.
Matka kotiinpäin sujuikin Fannin osalta reippaasti ja pidätteet olivat käytössä. Välillä jouduttiin odotella Nossea ja Hennaa kun jäivät neidin sipsutuksesta jälkeen. Matka kotiin meni kuitenkin hyvin ja ehjänä, ja housut märkänä hevosen hiestä päästiin takaisin laitsalle.
Fanni sai vielä päivän sapuskat suuhun ja öttiäismyrkyt päälleen ja pääsi takaisin rouskuttamaan vihreää Nossen kanssa.

Rankan reissun jälkeen on vähän ryypättävä.


Erottamattomat !

"mitäs siinä kuvailet?"

näin rankka reissu oli takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti