maanantai 1. kesäkuuta 2015

Laidunkausi korkattu !

Lauantaina oli sovittu lopun lauman päästö laitumelle. Tallin viisi hevosta olivat jo olleetkin jo parisen viikkoa laitumella, mutta nyt oli Fannin, Nossen ja Raijan vuoro. Raija siis on tallimme uusin tulokas kera mukavan omistajansa.

Fanni ja Nosse saivat pesun ennen laitumelle laskua ja sitten vielä vähän liikuttelua kun odoteltiin koko talliporukkaa paikalle. Fannihan innostui liinan päässä oikein urakalla ja veteli kivoja kevätjuhlaliikkeitä, hölmö!

Fannin seuraksi laitumelle pääsivät Nosse, Raija sekä Jessican lämminveriruuna Rölli, joka oli siis myös ollut aiemmin laitumella, mutta vaihtoi nyt vain laumaa. Hienosti karvakorvat tulivat keskenään toimeen! Mitään spurttailuja ei nähty ja tottakai jokainen heppaihminen haluaa saada kivoja laidunkuvia, joten Marjut lupautui kuvaamaan ja me Hennan kanssa pingottii juoksuttamassa hevosia pitkin laidunta. Nyt siis vuorossa kuvatulva!¨



Koko lauma, vasemmalta lukien Rölli, Nosse, Fanni ja Raija.


F & Rölli














Sunnuntaina sai Fanni viettää laidunpäivän. Tänään mahdollisesti käydään tallilla, mutta jos ei niin saa tammuska toisen lepopäivän laitumella napostellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti