tiistai 16. kesäkuuta 2015

Fasciahoitoa!

Fannillahan oli siis ollut jo jonkin aikaa jumeja, joten vihdoin saatiin tammuskalle fasciakäsittely 4.6. Meillä kävi monien kehuma Equident & Heal eli Maarit Mäkipää rutistelemassa karva-apinan kuntoon.

DIAGNOOSI - Ranka suora, lanneragan alueella selvästi aristusta palpoitaessa. Samoin ristiluun alueella varsinkin vasemmalla puolella. Vasemmalta puolelta selkä kauttaaltaan kireämpi, takajaloissa vasen isompi ja kireämpi lihaksistoltaan. Lavoissa aristusta molemmin puolin rintarangan puoleisissa epäkkäissä.

HOITO - Selkä, takapää ja kyljet. Vasemmalta lonkan alueelta fasettilukko aukeaa äänekkäästi. Vasemman takajalan istuinkyhmyn ja ristiluun alueen käsittelyssä nostaa jalkaa, muuten ottaa hoidon hyvin vastaan. Suositeltu paljon takapäätä aktivoivia liikkeitä niin maastakäsin kuin selästäkin (esim. puomeja, peruutuksia, väistöjä, slalom-ylämäkiä)







Mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa tästä! Todella mukava ihminen ja todella asiansa osaava! 
Janina on tehnyt Fannin kanssa nyt suositeltuja liikkeitä kun itse olin matkoilla (josta lisää seuraavassa postauksessa) ja onkin neiti ollut pirtsakamman oloinenkin. 

Kuvat (C) Maarit Mäkipää, Equident & Heal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti