maanantai 20. elokuuta 2012

Kuulumisia pitkästä aikaa!

VIHDOIN JA VIIMEIN, jaksan taas kirjottaa blogiin ja lupaan alkaa kirjotella säännöllisesti, intoni vain lopahti ulkoasun vuoksi ja halusin uuden bannerin, jota yritin itse epätoivoisesti tehdä, kuten arvata voitte, eihän siitä mitään tullut. Nyt meillä on ihana uusi banneri, kiitos RAIPEN! :) 

Kuulumisia? -Kyllä.
Meillä on hieman "masentava" kausi menossa, sillä Fannilla todettiin oikean etusen hankositeen haarauman repeytymä, ja neidin esteura päättyi tähän, sillä vaikka ehkä pieniä voisikin hankkarin "parantuessa" hypätä, meistä ei kukaan halua rasittaa jalkaa tahallaan ja eletään elukan parhaaksi.
Fanni on nyt lomaillut jonkin aikaa, ja loma jatkuu vielä lääkityksellä, johon kuuluu hankkarijalan kylmäys, lääkegeelin levittäminen sekä 2x viikossa arnikaneste suuhun ruitalla.
Eipä tässä oikein sen kummempia, Fanni parantelee jalkaansa kaikessa rauhassa ja me vain katsellaan mihin jalka menee, tällähetkellä jo parempi kuin alkuaikoina oli, onneksi.

Fannin viimeinen hyppykuva :(


Itse ratsastan välillä kaverini ylläpitoheppaa lv-ruuna Nossea, ja tarkoituksena olisi startata Nossen kanssa ensi sunnuntaina raviohjelma Laitilassa, katsotaan miten menee ;) , sekä toisen kaverini lv-ruunan esitän tuolloin samana päivänä match show'ssa ainakin näiltä näkymin.

Fanni ja Nosse pesun jälkeen laitumella.


Nyt unta kaaliin ja kirjoittelen taas mahdollisimman pian lisää! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti