torstai 23. elokuuta 2012

Reeniä reeniä!

Oltiin eilen tallilla äitin ja Janinan kanssa, kun lupasin ratsastaa Nossen ja reenailla sen kanssa vielä sunnuntain kisoihin ja Fanni täytyi taas hoidella.
Neiti näpsäkkä oli jollain ihme keinoilla saanut itsensä toiselle puolelle tarhaa kun (hepat siis rajattu pienemmälle alueelle kahdekstoista päiväksi kun naapuri myrkytti vesakon jossa on 12 päivän varoaika) tultiin tallille, siellä se kurkisteli toisen puolen lankoja eikä keksitty mitään selitystä sille miten neiti oli sinne päässyt, kenties hypännyt tai mennyt alta, toivottavasti pysyisi nyt siellä langoissa!
Äiti ja Janina kylmäsi Fannin jalan, harjasi sen ja laittoivat lääkegeelin jalkaan, kun itse laitoin Nossen valmiiksi ja lähdettiin pellolle reenailemaan.
Nosse meni ihan kivasti radan  muutamat kerrat ja hyppäsin pari kertaa pienen säälittävän esteen, jonka jälkeen mentiin takaisin tallille.

Kävelyä joskus muutama kuukausi sitten:)

Niimpä, nyt te tietysti mietitte siellä, että mikä ihmeen Nosse?
Nosse on siis parhaan kaverini Hennan ja kaverini Riikan ylläpitoheppa, jota olen päässyt liikuttelemaan välillä. Herra on käytökseltään aivan mahtava ja hieno hevonen, toimii maastossa, esteillä kuin kentälläkin. Nosse on kuinkas muutakaan niin lv-ruuna, vaikkei siitä sitä heti uskoisikaan.
Tarkoitus olisi vähän, että alkaisin Nossen kanssa kisailemaan seuratasolla ja sitä odotan innolla! Sunnuntaina siis startataan ekat meidän yhteiset kisat, jänskättää!
Tässä vielä jotain ratsastelukuvia Nossen kanssa, olkaa hyvät!



Älkää kysykö mun asennosta, en tiedä itsekkään mitä tässä tapahtuu mut heppa on hieno! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti