maanantai 21. toukokuuta 2012

Postia Hööksiltä !

Ihanaa, Hööksin paketti saapui, tosi satulahuopaa lukuunottamatta sillä sitä ei ollut varastossa, joten se toimitetaan myöhemmin (kesäkuussa), mutta tykkäsin kovasti riimusta ja hupparista :)!
Tämmönen ihanan kesänen satulahuopa 26,50e (tulee kesäkuussa postissa)
a

Tämmönen pinkki Disco riimu glittereineen 9,90e , AIVAN IHANA!


Tämmönen huppari tuli kans tilattua ja kiva on 41,90e


Fanni on nyt ystävystynyt oikein kunnolla Nossen kanssa ja ovatkin ilmeisesti aika hyvätkin kaverit, sinne minne menee Fanni sinne myös Nosse ja toisinpäin.
Ollaan oltu hyppäilemässä ja ratsastelemassa siellä läheisellä hiekkamontulla, ja Fanni on päässyt kahlaamaankin ja ihme kyllä tykkää siitä, eikä meinaa tulla pois lainkaan, vaikkei mennyt viimekesänä lainkaan veteen, kaikki vaatii näköjään totuttelua.
Harmiksemme Fannin vatsapanssariin ostettu lisäosa ei todellakaan ollutkaan hyvä juttu, sillä vetää panssariosan ihan väärään kohtaan ja rintaremmimartingaalin osa hankaa Fannia jalkaan, jonka seurauksena sillä on nyt jalka kainalon läheltä haavoilla ja sitä on nyt puhdisteltu ja rasvailtu ja käytetäänkin sitten nyt normivyötä kunnes saadaan jotenkin toi panssarisysteemi toimimaan.

Mitäs mieltä te ihmiset ootte tosta kaviorasvasta? Kun toiset tykkäävät ja toiset eivät, meillä sitä käytetään kesäsin kun on kuivat ilmat niin kaviot pysyy hyvänä, ja talvella ollaan ilman.

Eipä mulla tässä kummempia, nyt lähden liikuttamaan taas Fannineidin ja sen jälkeen nauttimaan kivasta kesäilmasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti