perjantai 31. elokuuta 2012

Kisafiiliksillä!

Noniin, päästiin nyt kisailufiilikseen ja oltiin Pegasoksen kisoissa Laitilassa neljännellä sijalla raviohjelmassa! :) Tosi tyytyväinen olen itteeni ja hevoseen, koska luulin meidän olevan viimeisten joukossa.
Nosse oli tosi rento ja kuuliainen ratsastaa ja kulki paljon pehmeämmin kuin kotona. Neljäs sijoitus oli kyllä oma mokani, sillä ratsastin jännityksessä vähän epämääräiset tiet joissakin kohtia, mutta reeniä reeniä ja toisiksi kisoiksi elämäni aikana todella hyvin!



Samana päivänä oli myös match show, jossa esitin kaverini lv-ruuna Ässän ja talliltamme oli myös Nosse ja Melex mukana kisailemassa. Valitettavasti kaikki saimme sinisen (liekö rodusta johtuen?) ja lähdimme sinisten kehässä kaikki neljä mätsäriin osallistuvat lämminveriset ensimmäisinä ulos, hiukan harmitti, mutta eihän tuolle voi mitään! Pääasia, että pollet osasivat käyttäytyä hienosti!

Edestä lukien Nosse, Melex ja Ässä :)


Fampula voi hyvin, jalkaa on hoideltu ohjeiden mukaisesti, tosin nyt loppui se meidän tökötti ja tarvitsee hakea eläinlekurilta lisää kyseistä mömmöä. Neiti on pysynyt jopa lankojen sisällä kun pääsivät isolle laitumelle.

Eipä mulla tässä sen kummempia, muutakuin, että  seuraavat kisat ovat ensi viikonloppuna eli 8.9 Liedossa! :)


1 kommentti:

  1. hei paljon onnea neljännestä sijasta!

    pienipolledelia.blogspot.fi

    VastaaPoista