sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kokeilussa hackamoret!

Olen jo hyvät tovit sitten kysellyt Marjutilta, josko saataisi kokeilla heidän hackamorejaan, mutten tietenkään ole aikoihin saanut aikaiseksi niitä oikeasti sitten kokeiltua. Tänään kuitenkin vihdoin ja viimein sain itseäni niskasta kiinni ja päätin lykätä ne tammuskan päähän.

Näinkin pirteänä lähdettiin laitumelta töihin!
 Kentällä Fanni oli niin hieno! Tehtiin pelkkää käynti- ja ravityöskentelyä kenttää ympäri, tehden pysähdyksiä, voltteja ja isoa keskiympyrää. Neiti kulki ihan tosi rentona ja rauhallisesti, vaikkakin välillä meinasi kaasu lisääntyä, mutta jokatapauksessa ihan mahtavasti! Oma istuntani taas heittelehti tosin ankanpyrstökevennykseen ja niin edespäin. Vielä on sen kanssa tehtävä töitä, mutta eiköhän taas opita lisää kun päästään seuraavalle tunnille. Tässä huomaatte kuskin ankanpyrstökevennyksen! Välillä neiti näpsä oli eri mieltä kuin kuljettaja, tosin kuljettajallakin on vähän liian pitkät nuo ohjausvälineet...

Ratsastelun jälkeen riisuin neidiltä varusteet ja irtojuoksuttelin laukat, sillä selästä oltiin vain ravailtu.


 Tammuska sai vielä liikutuksen jälkeen leipää ja porkkanoita palkinnoksi hienosta käyttäytymisestä. Rasvailtiin myös ötököiden puremat ja hölväiltiin linimentit jalkoihin. 

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu! ;)
    http://waldgeistory.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html

    VastaaPoista