keskiviikko 12. elokuuta 2015

Haaste hevosbloggaajille


OHJEET:
Lisää postaukseesi yllä oleva kuva, sekä yhteensä viisi kuvaa, jotka kuvaavat mielestäsi parhaiten sanoja "onnellisuus, rauhallisuus, ystävyys, muistot sekä yritteliäisyys". Tämän jälkeen lisää vielä yksi kuva, jota voit kuvailla haluamallasi yhdellä sanalla. Haasta mukaan viisi blogia. Mikäli haluat, voit linkata postauksesi Kavioilla -blogiin, johon linkatuista postauksista parhaimpia julkaistaan.
Lisätietoja: kavioilla.blogspot.fiONNELLISUUS
- Fanni ja Nosse kirmailemassa onnellisena laitumella 2014 -RAUHALLISUUS
- Fannin kanssa rauhallisella kävelyllä ihan kahdestaan hiljaisuudessa kesällä 2013 -YSTÄVYYS
- Some of my best friends never say a word to me. Sanoinkuvailemattoman ihana ja ärsyttävä otus, joka on keikkunut menossa mukana jo useamman vuoden. Päivääkään en vaihtaisi pois ylä- ja alamäistä huolimatta. Elämäni hevonen.  - MUISTOT
- Fannin selässä ihka ensimmäistä kertaa syksyllä 2010, kun se siirtyi meidän omistukseen. Ihme rimpula! -


YRITTELIÄISYYS
- Jotain on mahdollisesti tehty oikein. Ihana huomata, että kehitystä on tapahtunut muussakin kuin rakenteessa. Näistä tulee aina niin hyvä mieli, sellaisinakin päivinä kun mieli tekisi heittää hanskat tiskiin ja antaa olla. Never give up! -


LAPSUUSMUISTOT
- Pikkuminä ja jo edesmennyt lämminveritamma Velvet Kiss. Tässä on yksi niistä hevosista, joka on jäänyt pysyvästi mieleen ja joka opetti minulle ihan älyttömästi. Milloin se lähti minulta käsistä, peruutteli ojiin, loikki pystyyn, pukitteli, tuli tarhassa korvat luimussa pahannäköisenä vastaan äitin pelätessä joka kerta kun tallille lähdin, että mitä minulle sattuu...Silti ratsastin ja hoidin sitä silloin nuoresta iästäni huolimatta. Tämä oli tamma isolla T:llä, mutta kuitenkin ihan mahtava hevonen! -Kiitos haasteesta Waldgeistory/Milla!

SEURAAVANA HAASTAN

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Ja wau mikä kehitys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämmöisiä on aina kiva tehdä :) Onhan tuo aikalailla kehittyny siitä kun tuli ja siihen nähden mistä ollaan lähdetty!

      Poista