sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kevään ensimmäinen mökkireissu!

Nyt on kyllä NIIIN rentoutunut ja uupunut olo mökillä vietetyn viikonlopun jälkeen. Oli kyllä ihan mahtavaa päästä vähän irti samoista maisemista ja arjesta keskelle merta ja saaristoa, ihan vain kahdestaan poikaystäväni kanssa. 
Oli hiukan tuulista hetkittäin, mutta aurinkokin pääsi pilkistelemään viikonlopun aikana. Ei kuitenkaan vielä niin kesäiset ja lämpimät ilmat ole, että olisi voinut vähemmissä vaatteissa hillua. Siispä toppavaatteet, kaulahuivi, lapaset ja saappaat päälle niin ei palellut lainkaan!



Kalastamassakin käytiin, kylläkin turhin tuloksin. Ei tullut kuin yksi säyne ja ei muuta, sekin heitettiin takaisin uiskentelemaan. Lauantaina käytiin kalassa veneen kanssa toisella puolella saarta kun oli hiukan vähemmän tuulta, mutta kalaa ei silläkään reissulla tullut. Takaisin tullessa oli tuuli noussut niin hyvin, että hädin tuskin päästiin rantaan takaisin. Ei voinut matalikon ja kivien takia ajaa  mökin venepaikalle asti, joten kun soutaa täytyi mukavassa tuulessa oli se suhteellisen hankalaa. Vene lipui muutamat kerrat kiven päälle ja tuuli puuskutti meitä kaislikkoon päin. Onneksi lopulta päästiin turvallisesti rantaan! 



Kevään ensimmäisiä onkimatoja. Innostuin kuvailemaan niitäkin.

Käytiin myöskin kävelemässä metsässä ja istuskelemassa korkealla kalliolla. Matkan aikana nähtiin yksi valkohäntäpeura sekä kolme kyykäärmettä! Takasinpäin tullessa kerättiin mökin terassille sinivuokkokimppu. 



Tänään suunnistettiinkin aamusta pois mökiltä poikaystäväni nimpparikahveille hänen isälleen ja sieltä vielä kaupan kautta kotiin. Tänään kyllä tulee uni hyvin ja jaksaa huomenna taas mennä töihin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti