torstai 16. huhtikuuta 2015

Monipuolista harrastelua!

Pläh, mulla on jotenkin nyt näistä perus tallipäivistä kirjoittelu alkanut tökkimään. Lieneekö siksi, ettei ole oikein kuvia ollut ja tekisi mieli kirjoitella välillä jostain muusta. Siispä, heitelkääpä postausideoita! :)

Onni on omistaa suuret sieraimet omaava kirahvi.
Sunnuntaina käytiin heppamessuilla osan talliporukan kanssa. Mukaan ei ihme ja kumma tarttunut mitään, sillä oikein hyviä tarjouksia ei sattunut olemaan. Esteluokat oli kyllä kiva katsoa, tosin eräs ratsastaja (jälleen kerran) ratsasti kyllä aika ruman näköisesti. Rakastuin myös alpakoihin, olisin niin halunnut siepata molemmat takaluukkuun ja viedä Fannille kaveriksi!

Maanantaina suunnistettiin Hennan kanssa tallille ja alkutöiksemme siivottiin Fannin ja Nossen karsinat sekä laitettiin sapuskat valmiiksi. Kannettiin myös pari pikkuestettä kentälle, jonka jälkeen varustettiin hevoset ja mentiin kentälle. Fannikin pääsi pitkästä aikaa hiukan mielenvirkistykseksi loikkimaan pikkuesteitä ja olikin ihan innoissaan. Hyppäsin myös Nossella muutamaan otteeseen ja saatiin muutamat kuvatkin räpsittyä.

Eilen liikutettiin Janinan kanssa Fanni ja Nosse. Silläaikaa äiti siivoili molempien karsinat ja laittoi pollejen sapuskat valmiiksi. 
Fannilla oli ensin virtaa mukavasti, mutta hetken käveltyä ja voltteja tehdessä se alkoi rauhoittumaan ja menemään nätisti. Ravissa tammuska meni ihmeen rauhallisesti, mutta laukassa neidillä olisi riittänyt virtaa. Lopussa päästettiin pollet ravailemaan loppuraveja irtona ja käveltiin vielä ilman satulaa ja suitsia, pelkällä kaulanarulla.
Mainittakoon, että en koskaan olisi nelisen vuotta sitten uskonut, että jonain päivänä ratsastan tuon elukan kanssa ilman varusteita pelkällä kaulanarulla! Enkä olisi kyllä uskaltanutkaan silloin. Jotain on siis tehty oikein! Mahtitamma! Alla video irtojuoksutuksesta. Ei meillä mitään liinoja tarvita ;)Tänään kävin pikaisesti vain irtojuoksuttamassa tammuskan ja siivoamassa sen, Nossen sekä Ässän karsinat ja laittamassa ruuat niille valmiiksi. Huomenna suuntaan itse mökille ja Fannilla on pari vapaapäivää ilmeisesti nyt viikonlopun aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti