torstai 25. joulukuuta 2014

Joululomailua & heppapäivittelyä!

Kauhean joulukiireen jälkeen pääsen taas koneelle postailemaan :)

Meillä siis kävi hieroja muistaakseni 13. tätä kuuta. Fannilla olikin tosi pahat jumit syvissä lihaksissa, ettei ihmekkään kun on ollut niin jäykkä yms. ratsastaa. Hieronnassa siltä meinasi tippua jopa takapää alta! Kuitenkin hieroja sai kaikki jumit aukaistua ja Fanni oli tosi tyytyväisen oloinen hieronnan jälkeen. Se sai vielä syvälämpöä lopussa selkäänsä. Saatiin myös jumppaohjeita lihaksille, joita ollaan nyt tiuhaan tahtiin tehty jokaisella tallikerralla. Loimitettiin hyvin hieronnan jälkeen tarhaan ja talliin. Muutamat päivät hierojan jälkeen tammuska oli pääosin kävelyliikunnalla suosituksen mukaan ja pikkuhiljaa alettiin sitä ravauttamaan ja laukkauttamaan liinassa ja sitten selkään. Liikkuuhan tuo paljon paljon paremmin nyt ja on tyytyväisemmän oloinen, eli teki siis tosi hyvää!

Fanni on ollut nyt aika energinen niin pitkän kevyen liikutuksen johdosta, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee taas kun päästään kunnon liikutusrytmiin taas takaisin. 

Oltiin myös joulumaastoilemassa viime viikonloppuna talliporukalla ja tehtiin pieni kävelylenkki hevosten kanssa, jonka jälkeen mentiin Marjutin ja Jessican hevosten - Rasmuksen ja Ässän - kanssa kentälle kun mun oli tarkoituksena hypätä Ässällä.  












Ruuna on ihan mahtava ratsastaa, tosin kuumui vähän laukassa aina esteiden jälkeen ja vauhtia kyllä piisasi enemmän kuin tarpeeksi. Itse kun en vielä ihan ole oikeita nappuloita löytänyt sen kanssa, mutta hiljaa hyvä tulee.



Nyt ollaan joululomaa viettämässä 23.-26.12 Kotkassa sukulaisilla, joten Marjut liikuttaa ja hoitaa Fannia tämän ajan. 

Oli mukava joulu ja mieluiset lahjat, vaikkakin osa vielä saamatta. Itse en yhtään pidä jouluruuasta, niin en saanut itseäni syötyä ähkyksi. Kauhea joulusählinki oli, mutta tänään pääsen lapsuudenkavereideni kanssa vähän juhlimaan pitkästä aikaa kun saatiin jouluhässäkät ohitse ja huomenna suunnataan kotiinpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti