torstai 25. syyskuuta 2014

Informaatiopostaus + mätsärikuvia

Vihdoin taas täällä! On tullut paljon mutkia matkaan, joten en ole kerennyt kirjoittelemaan nyt lähiaikoina.
Ensinnäkin, autoni ei mennyt katsastuksesta läpi ja siinä on leima ummessa. Ollaan oltu kaverini kanssa sen kimpussa muutamat päivät korjailemassa ja koitetaan saada se taas perjantaina leimaan, jonka jälkeen myyntiin ja joku toinen sen tilalle.

Fannillakin on ollut tässä muutama vapaa, kun en yksinkertaisesti ole kerennyt enkä päässyt tallille ja Janina on ollut kipeänä. Vuokraaja on käynyt kuitenkin sovittuina päivinä eli maanantaina ja eilen. 


Lauantaina oltiinkin maalailemassa uutta tallia, johon hepat nyt viikonloppuna muuttavat! Tuli tosi kivan näköiseksi ja innolla odotellaan muuttoa, mutta siitä kuitenkin enemmän tulevassa muuttopostauksessa. Aikaa ei siis lauantaina ollut mennä enää illalla liikuttamaan Fannia ja pimeääkin oli jo kun pääsin maalaushommista pois.


Tänään olen menossa tallille, mutta luultavasti maastoilemaan Hennan ja Nossen kanssa. Katsotaan jos saan jotain kuvia ja kirjoiteltavaa aikaseksi.

Sain myös oheiset kuvat mätsäristä eräältä kuvaajalta, joka siellä oli kuvaamassa hevosia ja luvan käyttää niitä blogissani vesileimaa käyttäen. 


KUVIEN (C) 
Jenna Reijo
(älä kopioi)

2 kommenttia: