tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kuvailua ja pulikoimista!

Sunnuntaina vietettiin Janinan rippijuhlia. Aikainen aamuherätys siinä kahdeksan maissa ja ei muutakuin laittautumaan ja mekko päälle, jonka jälkeen suunnistettiin kirkkoon katsomaan Janinan konfirmaatiota. Kauhean epämukavat istua ne kirkon penkit... varsinkin puolentoista tunnin ajan. Huh. 

Konfiksen jälkeen oli meillä kotona sitten kahvittelukekkerit ja olikin aika paljon porukkaa. Kivoja lahjojakin Janina sai :)

Kun juhlahulinat olivat ohi, suunnattiin Janinan, Millan, poikaystäväni Paten, kummityttöni, Hennan ja Jonin kanssa laitumelle ottamaan Janinasta rippikuvat Fannin kanssa. Eiköhän tietenkin unohdettu ruusu, joten kerättiin jonkinsortin sievä kukkakimppu luonnonkukista Janinalle. Saatiin tosi kivoja kuvia ja kuvailtiin sitten kaikkea muutakin kun oli kamera mukana ja kuvailufiilis jäi päälle. Esimerkiksi koitettiin saada hepoista juoksentelukuvia, mutta eihän Fanni mihinkään halunnut liikkua. Se vaan luimi ja hurjisteli meille. Nosse sen sijaan hiukan juoksenteli.

Joni ja Nossen pesutuokio.


Laidunmaisema :3



Nossella piisasi vauhtia ;)
Erittäin iloiset hevosenomistajat :-D

Juoksukuvia hevosista? - ei onnistu.


Kuvailun jälkeen jätettiin hepat laitumelle ja mentiin Jonin ja niiden rantasaunalle/lammikolle uimaan tuohon laitumen viereen. Oli tosi kiva ja lämmin päivä, joten ei tehnyt ollenkaan pahaa istuskella siinä rantatuoleissa ja käydä pariin kertaan pulahtamassa. Näitä lisää!



Eilen oli Fannilla vapaapäivä ja hieman näyttäisi siltä, että myös tänään. Pärjääväthän nuo muutaman päivän liikutuksetta, mutta huomenna menen yksin luultavasti. Torstaina olisi tarkoitus lähteä kimppamaastoon talvitallin omistajamme ja hänen jomman kumman karvakamun, Vivan tai Hessun, kanssa sekä Hennan ja Nossen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti