lauantai 3. toukokuuta 2014

Tallitalkoot & hevosten pesu!

Vapusta sen verran, että se meni oikein loistavissa merkeissä mahtavassa kaveriporukassa! Istuskeltiin iltaa ensin yhden kaverin luona, josta sitten suunnattiin kahdeksan kaverin voimin ensin yhteen rantakuppilaan, josta siirryttiin parin tunnin istuskelun jälkeen vielä toiseen viettämään loppuiltaa. Torstaina, eli vappuaattona päivä meni suurimmaksi osaksi nukkuessa ja auton hakiessa kaverilta. Olo oli kuin onkimadolla, mutta pääasia, että hauskaa oli ja vappu on vain onneksi kerran vuodessa ;)

Tänään suunnattiin tallille puoli kahdeksi sovittuihin tallitalkoisiin. 
Kuuden ihmisen voimin alettiin hommiin. Siivottiin siis kaikki tarhat, heinäkatos, tallit sekä olkikatos. Ei siinä kauan nokka tuhissut kun kaikki touhusivat kokoajan ja auttoivat muita. Talkoiden jälkeen oli tallinomistajamme kattanut meille pöytään patokeja, mehua ja muuta naposteltavaa, jota päästiin herkuttelemaan siivoilun jälkeen :)

Kun porukka alkoi hajaantua kukin kotiin, töihin tai ratsastamaan niin Hennan ja Janinan kanssa harjoiteltiin hiukan mätsärijuoksua tiellä, jonka jälkeen pestiin Fanni ja Nosse puhtaiksi huomista reissua varten. Vaikka kello oli pesun jälkeen vasta puoli viiden paikkeilla, jätettiin kaksikko talliin ohuiden loimien kera jo viettämään iltaa ja odottamaan aamua, sillä muutenhan nuo otukset olisivat aivan taatusti pyörineet tuolla mudassa. 

Äiti ja Janina olivat illalla silläaikaa kun olin kavereiden kanssa huinimassa hakeneet läheiseltä tallilta meille trailerin lainaan ja jo valmiiksi pihalle helpottamaan huomista lähtöä :)


Ainiin, tuo sivussa oleva erikoispostauskyselyn aikaraja tuli täyteen ja tuloksena oli varustepostaus. Kirjoitan postauksen niin pian kuin mahdollista kunhan saan ulkoilutettua kameraa ja napsittua kuvat ja/tai videota meidän peleistä ja rensseleistä.

Aikainen herätys huomenna, joten täytyy sulkea kone ja painaa pää tyynyyn, onhan kello jo puoli yksi :) Huomisesta mätsärireissusta postailen huomisiltana, mikäli ehdin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti