sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Rankka viikonloppu & kenttäilyä!

Kahden päivän juhlimisreissusta yrittäen saada itseäni taas virkoamaan normaaleihin sunnuntaifiiliksiin ajattelin taas postailla viime viikon ratsasteluista ja päivitellä blogia. 

Olin siis perjantaina kavereideni kanssa laivalla ja sieltä eilen illalla suoraan jatkoille vielä. Aika uupunut olo on tuon reissun jälkeen, mutta hyvät fiilikset ja oli ihan älyttömän hauskaa.


Sitten hevostelun pariin.
Viikon hevosteluun kuuluikin ihan vaan maastomopoilua metikössä ilman satulaa, tallin siivousta, aamutalli ja kengitys. 

Torstaina tosin oli tarkoitus mennä kuvailemaan Fannia ihan vaan vaikka pellon reunalle Nooran ja kaverimme Miskan kanssa (kerranki mies tulee tallille!) , mutta suunnitelmat muuttui törmätessäni ennen yllämainittujen tuloa Katjaan, joka oli tullut samaan aikaan tallille. Tehtiin siinä nopeasti talli ja päätettiinkin yhteistuumin varata kenttä läheiseltä tallilta ja mennäkkin sinne tuuppailemaa - tai ainakin yrittämään sellaista. Noora ja Miska siis tulivat suoraan kentälle kun me ratsastettiin hevoset sinne. 


Menin itse ensin Fannin kanssa Nooran kuvaillessa, jonka jälkeen vaihdettiin osia. Noora saikin Fannin menemään tosi kivasti :) Hyppäsin itse molemmilla hevosilla muutaman kerran yksittäisen esteen ja meni kuin menikin ihan kivasti eikä Fanni kieltänyt kuin ensimmäisellä kerralla. 
Paljon kuvia alla, joten ne puhukoon puolestaan.











kukkuu!



hööölmö elukka :-)

Ja kuten kuvista huomaa, ratsastusvaatetus ei meillä ollut mikään paras mahdollinen, koska ei oltu varauduttu tähän kenttäilyyn lainkaan. 

Tänään Janina kävi Hennan kanssa tallilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti