maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kaikenmaailman höpöttelyä & hepojuttuja!

Niin ihana kevät! Aurinko paistaa ja useampana päivänä on ollut jo jopa 10-11 astetta lämmintäkin. 
Muutamana päivänä olen istuskellut terassilla ja juonut aamukahvia samalla kun koirat makasivat ja touhottivat myös pihalla. Onnistuin siinä samassa myös yksi päivä pesemään autoni, mutta aika turhaahan se toisaalta on, kun seuraavana päivänä paahdoin tallille hiekkatietä... 


Hevospuolella kuuluu hyvää. Ollaan oikeastaan vain maastoiltu nyt näin kivoina ilmoina, eikä sen ihmeempiä. Talvikarvaa lähtee ihan antaumuksella, joten sitä olen koittanut aina joka päivä tallilla ollessani sillä "karvaraudalla" (mikä lie nimeltään onkaaan) nyhtää aina hiukan pois. 
Eilen siivoilin myös olkikatosta sillä aikaa kun Janina kävi Fannin liikuttamassa. Meillä on aina keväällä ennen laidunkautta tapana siivota tarha, desinfioida karsinat, siistiä talli sekä siivota olkikatos, joten nyt päätin aloittaa jo hieman aikaisemmin siivoamaan, jottei olisi niin paljon hommaa myöhemmin. Sainkin melkein koko katoksen siivottua ja heitettyä huonoksi menneet olkipaalit pois ja jatkan hommaa taas kun siihen on aikaa.

Viime kesäinen kuva, mutta täs on mun mielestä jotain niin sulosta :3
Viime viikon torstaina lähdettiin laitumenomistajamme sekä Hennan kanssa ajelemaan Lahteen. Tarkoituksena siis oli Hennalla mennä kirjoittamaan Nossesta omistajanvaihdospaperit, eli ostaa Nosse muutaman vuoden ylläpitämisen jälkeen itselleen keskiviikkoisen eläinlääkärin ostotarkistuksen ja hyvien tulosten jälkeen. Matka ja paperihommat onnistuivatkin hyvin ja nyt voi olla tyytyväinen ja onnellinen Nossen ja Hennan puolesta. Ainakin Nosse sai loppuelämänsä kodin ja vielä hyvän sellaisen! :)


Tänään ilmeisesti Janina menee äitin kanssa tallille, että saan itse pitään yhden tallivapaan. Toivottavasti päästäisi taas joku päivä kenttäilemään tai sänkkärille ja saataisi joku mukaan kuvailemaan :)

Olen hämmästellyt tätä kuvaa tuon elukan muutoksesta. Aikamoista.

Niin, ja edelleen meillä kaipailtaisi Stubbenin estepainotteiseen 17,5" yleissatulaan vaihdossa kapeampaa penkkiä. Mieluusti yleis- tai koulusatula, estesatulalla emme tee mitään sillä emme hyppää niin paljon. 

Vaihtoja voi kysellä/tarjoilla kommenttikentässä tai sähköpostilla osoitteeseen jenn_uu@hotmail.com :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti