maanantai 27. tammikuuta 2014

Ikinä en olisi uskonut sanovani - ihana maanantai! (hevoseton)

Ihme ja kyllä, näin se on - mahtava maanantai!

Viikonloppu meni perjantaina kavereita ja äitiä kuskaillessa, mutta lauantaina pääsinkin viettämään hyvällä porukalla erään kaverin synttäreitä. Synttärit alkoivat jo kahdelta, joten en päässyt tallille eli Janina kävi liikuttamassa Fannin.

Synttärit menivät mahtavissa merkeissä hyvän juoman, seuran sekä ruuan kanssa. Kuten arvatakin saattaa, en kyennyt tallille sunnuntaina menemään, joten Fanni sai vapaan TAAS, ärh!

Jos sitten tähän päivään. Vaikka mulla oli aamulla herätessäni vielä yliväsynyt olo viikonlopun jäljiltä niin kupponen kahvia ja raitis pakkasilma saivat piristymään kummasti, vaikkakin sängystä ylös pääseminen oli hieman hankalaa, sillä olisin voinut jäädä vielä paremmin kuin hyvin nukkumaan lämpimän peiton alle.Koulupäivä meni yllättävän nopeasti ja oli rento. Kolme tuntia englantia ja kolme tuntia etiikkaa, jossa katsottiinkin vain joku suomalainen aika hauska leffa. Ei ollenkaan huono koulupäivä!

Koulun jälkeen ajelin Hennalle, sillä oltiin sovittu eilen, sunnuntaina, että mennään tänään ostoksille. Henna oli keittänyt kahvit kun pääsin niille ja hörpättiin kupposet kuumaa nassuun ennen ostoksille lähtöä.

Harmikseni en kyllä kaupoista löytänyt yhtikäs mitään. Se taitaa ihan oikeesti olla niin, että sillon kun ei etsi mitään eikä ole rahaa, niin löytyy kaikkea mahdollista kivaa, mutta sitten kun olisi rahaa, lahjakortteja ja etsii jotain - ei löydä mitään! HÖH! Nykypäivän vaatteetkin on niin paljon kirkkaita tai sitten jokapuolelta pitsiä tai muuta sellaista, minkä pukiessani tähän kroppaan ja naamaa vasten näyttää ihan sirkuksesta karanneelta klovnilta....ehkä taas jokupäivä uusi yritys mennä etsimään vaatteita. Henna sen sijaan löysi kaksi paitaa :)

Käytiin myös NIIIN hyvällä vaahtokarkkikaakaolla ennen lähtöä ja juteltiin niitä näitä.Äiti ilmoitti mulle, että eivät menekkään tallille kun äiti on niin kipeä, että oli lähtenyt töistä. Itse olin sopinut taas kaikkea muuta, kun oletin, ettei mun tarvisi mennä tallille, niin en sinne päässyt eli Fannilla oli toinen vapaapäivä putkeen. Huomenna taitaa neiti saada kunnon liikunnan!

Käytiin vielä vaateostosten jälkeen kiertämässä Hööksin myymälä. Olisihan sielläkin ollut kaikkea niin kivaa....ja kallista. Päätin, että kyllähän minä jokupäivä menen sieltä noutamaan hieman uutta tavaraa Fannille, tarpeellista kuin tarpeetontakin niinkuin siinä aina tuppaa käymään! Kaikista kuumeisemmin haluaisin sille nuo Micklemit, mutta ovat kyllä niin perskutan hintavat kapistukset... saa nähdä ;)

Hööksistä ulos tyhjin käsin! Jee, selkäranka piti! Tämän jälkeen käytiin vielä meidän äitillä kahvilla, jonka jälkeen heitin Hennan kotiin.


Nyt taidan käpertyä takaisin sohvalle ihanan yöpaidan, villapaidan, lämpimien tossujen, peiton sekä kuuman teen kera odottamaan huomista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti