maanantai 19. marraskuuta 2012

Vanhojen muistelua ja kuvia!

Plääh - taas kuumeessa ja ääni ei kulje. Mitä sitä tekisikään kun ei edes tallille pääse, istua nököttää kotona koneella kun telkkaristakaan ei ole päivällä tullut mitään katsomisen arvoista.
Olen kuitenkin taas eksynyt hevostarvikeliikkeiden nettikauppoihin, ja löytänyt vaikka mitä kivaa mihin kaikkeen budjetti ei tosiaan riitä, ainakaan kerralla.
Satuin myös muistamaan, että joskus aikoinaan ennen tämän blogin perustamista, Fampulalla oli kotisivut ja päätin sitten suunnata siihen osoitteeseen ja ajattelinkin kopioida sieltä jonkun päivän tekstin, joten mielestäni parhain oli tämä ja muistan kyseisen päivän tapahtumat edelleen:

Linssilude Fanni ja Nosse  

"2. tammikuuta 2011

Hurja päivä tallilla! Fanni jäänyt kii loimestaan aitaan ja ihan paniikissa koko tamma, noh eikun irrottamaan, jonka jälkeen huomattiin että loimi on revennyt ja takakenkä irti, jes. No ei siinä mitään ajattelin silti lähteä kävelylenkille, hain satulaa ja sepäs päättikin tippua mua keskelle naamaa, sattui muuten mukavasti. Noh, päästiinhän me sitten maastoon ja huomasin et perästä tulee traktori, hyppäsin varmuudenvuoksi alas ja talutin Fannia kunnes traktori oli niin lähellä, että Fanni meni aivan sekasin, pelkäs niin paljo ja siinä sitten pyörittiin sen jyväjemmarin edessä joka ei tajunnu edes pysähtyä kun ajoi vaan meitä kohti koko ajan! Eli kaikenmaailman autoilijat ja jyväjemmarit, voisitteko hiljentää hevosten kohdalla kiitos! Mutta päästiin sitten lopulta takasin tallille ja kaikki hyvin! "


Ei ole kyllä mitään kirjoittamisen arvoista viikonloppuna tapahtunut, joten ajattelin laittaa tähän postaukseen hiukan verran kuvia silmäniloksi :)!


Kumpi voittaa köydenvedon?

Fanni kesä 2012

Aasi kävelylenkillä.

Fampula ja Nosse (ja nossen mahtava loimi!)

2 kommenttia: