keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Peruutetut kisat ja ratsastelua!

Niin tosiaan, lupasin kirjoittaa kisojen jälkeen, mutta totuushan on, ettei päästy kisoihin :( Ai miksikö ? Tietenkin meidän tuurilla satoi ensilumi maahan ennen viikonloppua, ja suunniteltiin vielä perjantai illalla, että lähdetään. Lauantaina sitten aamutuimaan lähdettiin tallille päin koppi perässä, ja todettiin, ettei uskalla kyytiin ottaa heppoja kun traileri puski autoa eteenpäin ja oli hirmu liukasta. Noh, parempi olla menemättä kuin ottaa turhia riskejä että sattuu jotain, harmittaa silti kyllä kovasti, mutta eiköhän niitä kisoja vielä tule :)
Tehtiin sitten aamutalli siinä puoli kahdeksan aikaan ja mentiin takaisin kotiin, ja käytiin vielä myöhemmin illalla hoitamassa hepat ja kuvailemassa (kuvia alempana).

Eipä kotona enää väsyttänytkään yhtään, joten lähdettiin pienelle v*tutus shoppailulle heppakauppoihin Hennan kanssa. Mukaan tarttui Suomen ratsutarvikkeesta vaaleanpunaiset putsit Fannille ja joulukalenteri Fannille ja Nosselle, saavathan hepatkin joulutunnelmaa!

Lauantaina sitten päädyttiin juhlistamaan halloweenia kaverimme tykö, hauskaa oli :)!

Tänään kävin ratsastamassa maastossa tallinomistajan new forestin Jussilan Heartbreakerin eli Hessun. Tein aika pitkän lenkin ja Hessulla oli aika paljon energiaa ja mörköjäkin vaani välillä metikössä. Loppumatkan tallille kuitenkin talutin, koska herra pelästyi autoa, joka kääntyi takanamme olevalle tielle, ja sai pienen laukkapyrähdyksen ja olikin sen jälkeen "säikkynä" koko loppumatkan, joten päätin nousta alas ja taluttaa loppumatkan ettei satu vahinkoja kun autotie ihan vieressä.
Pääsinkin sitten vielä kipuamaan Fanninkin selkään, JES! :) Tarkoituksena oli kokeilla miten jalka toimii selästä käsin ja onnekseni se kantoi painoa hyvin ja ei näyttänyt yhtään pahalta! Käveltiin ihan pieni lenkki ja energiaa oli vaikka muille jakaa, hyppi ja pomppi ja yritti vain mennä kovempaa. Ehkäpä me vielä odotetaan tuon kentän valmistumista tai lumien tuloja jotta pääsee johonkin muualle palloilemaan kuin tielle.
Kertakaikkiaan mahtava päivä :)!

Fanni yrittää epätoivoisesti olla hurja !

Riehumiseksi sekin meni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti