tiistai 6. maaliskuuta 2012

Rahaa ja ratsastusta!

Suuren suuret pahoittelut kun en ole tänne kirjoteillut hetkeen, vaikka yleensä kirjoitan lähes joka toinen päivä, nyt on vaan pitänyt hiukan kiirettä ja en ole kerinnyt!
Ihanaa, sain viime viikolla Kelalta kahden viikon rahat ja kävin sunnuntaina shoppailemassa Myllyssä :) Löysin Stadiumista Warpin hupparin, kahdet housut kivat housut KappAhlista ja tekokynnet Seppälästä, jotka tosin oli ihan surkeat ja revin ne jo tänään irti! Nyt olis vielä tarkotus ostaa Fannille ainakin uudet suitset ja mahdollisesti vaihtaa olympiat kimblewickeihin ja kattoa miten se niillä toimii, kunhan ensin pääsen Börjesille tms ostoksille!Perjantaina kävin ottamassa huulikorun tohon oikealle puolelle reunaan, ihan tapin otin, mikä näkyykin tossa ylläolevassa kuvassa jotenkin. Täytyypi putsailla nyt kunnolla, ettei pääse tulehtumaan!

Fannikalle kuuluu ihan hyvää, ratsasteltu ollaan pääosin siinä pellolla yritetty vääntää jotain koulukiemuroita, nimenomaan yritetty kun neidillä aina on vauhti päällä niin saa aina oikein töitä tehdä, että sais keskittymään!
Eilen kävin Fannin kanssa maastossa kun äiti siivoili karsinoita. Lähteminen oli hankalaa koska neiti F päätti sitten lyödä jarrut lukkoon ja kun pohjetta antoi, niin korvat luimuun ja peruutti peruuttamistaan ja välillä hyppi pystyyn. Noh, äiti sitten talutti meidät tallinpihasta pois ja päästiin jatkamaan matkaa.
Tein noin 4 km pitkän reitin, kun oli ihan kiva ilma, aurinkokin paistoi vielä ja ei tullut kökkäreitä kavionpohjiin. Laukkailin joitakin pätkiä ja Fannihan puhkui innosta kun pääsi menemään oikein lujaa, kun annoin sen vaan juosta enkä käskenyt hiljentämään muutakuin sitten kun halusin lopettaa laukan. Meni tosi kivasti, vaikka energiaa olikin eikä ois malttanut kävellä kotiinpäin ollenkaan laukkojen jälkeen, mutta loppujen lopuksi sain sen rentoutumaan ja kävelemään rauhallisesti pitkin ohjin takaisin tallille, jossa loimitin sen fleecellä ja kaulakappalleen omaavalla loimella.
Huomattiin äitin kanssa yksi päivä, että riimu on hangannut niskasta karvat pois, mutta selvyyttä ei saatu miten ihmeessä se voi hangata kun on lampaankarvapehmustus turvan- ja niskaremmien kohdalla. Nyt koitetaan kasvatella karvaa takaisin siihen kohtaan, kun tiputetaan muualta talviturkkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti